Rezervované, Predaj, Petržalka, 3 izbový byt, Černyševského

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Černyševského
80.81 m²
8
1
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
207.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

441855x zobrazená v zozname / 24893x zobrazená detailne / 275x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj byt v TOP lokalite na samom začiatku Petržalky, v pešej dostupnosti do centra Bratislavy, sadu Janka Kráľa, s rýchlym napojením na obchvat, v zateplenom bytovom dome na Černyševského ulici. Byt sa nachádza na 1p z 8p, pod bytom je podlažie nebytových priestorov. Pôvodne 4 izbový byt bol prerobený na 3 izbový byt spojením 2 menších izieb. Podlahová plocha bytu vrátanie loggie a pivnice je 80,81m2, bez loggie 77,77m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Nachádzajú sa v ňom 4 vstavané skrine roldor - 2x na chodbe, 1x v hlavnej spálni a 1x v pracovni. Plastové okná disponujú vonkajšími roletami. Loggia je zasklenná a upravená. V obývacej izbe je umiestnená klimatizácia značky Samsung. V kuchyni sa nachádzajú spotrebiče Electrolux (plynová varná doska a rúra), Samsung (vstavaná mikrovlnná rúra) a Baumatic (umývačka riadu). Mesačné zálohové platby voči správcovskej spoločnosti spolu s fondom opráv sú vo výške 187,-EUR na dve osoby. Preplatok za rok 2020 bol vo výške 300,-EUR. Mesačná zálohová platba za elektrinu je vo výške 30,-EUR, plynu 5,-EUR. Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, športové a kultúrne vyžitie. Predajná cena nehnuteľnosti je vo výške 207.500,-EUR. Uvedená predajná cena zahŕňa kompletný právny servis aj služby hypotekárneho poradcu, v prípade financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Černyševského

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 trojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-63...

Pozícia realitnej ponuky

207.500,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 397.000,- €
80.81 m²
Celková rozloha 23 m² 105 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80.81 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-637170 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.