Predaj pohostinstva vrátane budovy a pozemku, Bratislava II - Trnávka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj pohostinstva vrátane budovy a pozemku. Priamo v centre Trnávky - Bratislava II, Bulharská ul. Plocha budovy 318 m2, výmera pozemku 462 m2.


Dobre prosperujúce pohostinstvo SRDIEČKO, s viac ako osemdesiatročnou obchodne úspešnou históriou. Hneď po kúpe možnosť okamžitého pokračovania pohostinskej činnosti. Pohostinská činnosť však nie je podmienkou. Aktuálne je to jediné pohostinstvo tohto typu v širšom okolí.

Priestory sa dajú využívať na akúkoľvek obchodnú alebo inú podnikateľskú činnosť. Je tam možná prestavba, prístavba, alebo aj novostavba podľa vlastných predstáv kupujúceho.

Objekt sa nachádza na obchodne významnom mieste, na rohu ulíc Kopernikova a frekventovanej Bulharskej ulici, vo veľmi dobrej lokalite. Je to rožný pozemok a vstup na pozemok je z dvoch strán - z hlavnej aj vedľajšej ulice.

V budove sú zavedené všetky inžinierske siete - vodovod, kanalizácia, plyn a elektrina.

Vzhľadom na veľmi dobrú lokalitu v ktorej sa objekt nachádza, je to aktuálne jedna z najlešpích investičných príležitostí v lokalite Trnávka.

Objekt nie je zaťažený žiadnou ťarchou.

Podobné realitné ponuky - Gastro priestory, Bratislava - Ružinov

ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA
Predaj 29.900,- €
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA

Ponúkame Vám na odstúpenie REŠTAURÁCIU – PIZZERIU, ktorá sa nachádza v mestskej časti Ružinov v Bratislave. V reštaurácii sa varilo: a la carte, denne menu, pizza, hamburgery aj s rozvozom...

Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy / Rádiová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ODSTÚPENIE - REŠTAURÁCIE, PIZZERIE, ul., RÁDIOVÁ, BRATISLAVA 29.900,- € Gastro priestory 400 m2 Bratislava - Nivy
Rádiová
predaj