Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Ilija, okr. B...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojposchodovú bytovku v obci Ilija, vzdialenej len 5 km od okresnej Banskej Štiavnice. V bytovke, ktorá je v osobnom vlastníctve sa nachádza osem samostatných - trojizbových bytov, ktoré sú vhodné na prenájom. Každý byt o rozlohe 67 m2 prešiel čiastočnou rekonštrukciou, jeho súčasťou sú dva balkóny, vymenené plastové okná aj balkónové dvere, má samostatné merače vody a elektriny, a prislúcha k nemu pivnica 10m2.
Kúrenie je ústredné, s vlastnou kotolňou na pevné palivo a novým komínom. Ohrev vody v bytoch zabezpečuje bojler a pred bytovkou je prípojka plynu, ktorý ešte nie je zavedený. Kanalizácia je riešená vlastným betónovým septikom.
Spoločnými priestormi sú aj dve kočikárne a štyri skladové priestory. Parkovanie je zabezpečené štyrmi garážami pod bytovkou a parkovacími miestami v exteriéry. Konštrukcia stavby je kváder - tehla, strecha plechová v dobrom stave. Nehnuteľnosť je mimoriadne vhodnou investíciou pre budúceho majiteľa a ako maklér v regióne odporúčam. Dohoda na cene stále možná. ID ponuky: BS-35699

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Banská Štiavnica