Predaj polyfunkčného objektu 1040 m2 P. O. Hviezdoslava, Zvolen

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj Polyfunkčná Budova v centre mesta Zvolen je pôvodný meštiansky dom. Stavba leží na obchodnej ulici s dobrou možnosťou verejného parkovania. Pozostáva z troch objektov (667 m2), ktorý vizuálne tvorí jeden celok s nádvorím ( 568 m2) ukončeným stavbou hospodárstva s prechodom do cesty pre prístup zásobovania a záhrady o výmere 1921 m2. Objekt bol od začiatku dlhodobo využívaný pre bývanie a prevádzku mäsiarstva s podzemnou zásobárňou ľadu. V súčasnosti sa využíva prízemie pre obchodné prevádzky a poschodie pre administratívu a služby, podkrovie s predprípravou inštalácií nie je stavebne upravené.
Celková úžitková plocha 1040 m2. Dom je napojený na vodovod, verejnú kanalizáciu, plyn (vykurovanie -3 kotle) a elektrickú prípojku (každý priestor má samostatné meranie). Rozsiahlejšia rekonštrukcia bola realizovaná v r.1995 a súčasní vlastníci realizovali vnútorné úpravy v r.2013.
Objekt v pasáži využívaný pre obchod a služby (cukráreň) je prístupný cez hlavný objekt z ulice podbráním. Pasáž má spevnenú plochu s asfaltovým povrchom s možnosťou parkovania a je prechodná do zadnej
Ďalšie možnosti využitia: sídlo firmy, pobočka peňažného ústavu, obchodné a reštauračné prevádzky, nájomné apartmánové byty, hotelové služby a pod.
Viac informácii a dispozičné riešenia Vám na vyžiadanie zašleme, volajte .

Podobné realitné ponuky - Komerčné objekty, Zvolen