PREDAJ ! Polyfunkčný objekt : Obchodný priestor + 3 izbový byt

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Špačince
Ulica.: Hromová
200 m²
holopriestor
áno
230V
áno
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
380.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

62018x zobrazená v zozname / 2829x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj Polyfunkčný objekt : obchodný priestor ku ktorému prislúcha aj 3 izbový byt v novej lokalite v obci Špačince. 1. podlažie objektu je po dokončení a zariadení pripravené na používanie ako kaviareň. 2. podlažie je v štádiu holo priestor a jeho využitie je možné vo forme 3 izbového bytu. Celková rozloha nehnuteľnosti je 418 m2 a úžitková plocha nehnuteľnosti je 200 m2. V tesnej blízkosti polyfunkčnej budovy sa nachádza detské ihrisko čo z danej nehnuteľnosti robí ideálne zázemie pre kaviareň ktorá v tejto novovybudovanej lokalite chýba. Pred budovou sa nachádza niekoľko parkovacích miest. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS, je skolaudovaná. Optický internet. Kúrenie je zabezpečené kvalitným plynovým kotlom na každom podlaží s teplovodným podlahovým vykurovaním.

Dispozícia nehnuteľnosti : Dispozícia prízemia : vstupná chodba, toalety, kuchynka, technická miestnosť, sklad, veľký priestor na sedenie a taktiež bar, veľké okná ktoré sa dajú úplne otvoriť a v lete prepojiť s vonkajšou časťou terasy od ktorej je detské ihrisko vzdialené len pár metrov.

Dispozícia poschodia : vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, 2 izby, samostatné WC, kúpeľňa.

Lokalita Nehnuteľnosti : Obec Špačince je veľmi vyhľadávanou lokalitou hlavne kvôli výbornej dostupnosti do krajského mesta Trnava. Nachádza sa len 5 minút auto od Trnavy a disponuje aj dobrým napojením na diaľničný obchvat. Obec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vo forme : materská škola, základná škola, potraviny, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia.

Nehnuteľnosť sa dá stavebne prispôsobiť a vytvoriť tak rodinný dom bez kaviarne. Možnosť Hypotekárneho úveru.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Špačinciach na ulici Hromová

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Hromová v Špačinciach v cene 380.000,- € má priemernú cenu obchodného priestoru v Špačinciach. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Špačinciach.

Pozícia realitnej ponuky

380.000,- €
Cena nehnuteľnosti 46.000,- € 1.900.000,- €
418 m²
Celková rozloha 51.72 m² 5400 m²
200 m²
Úžitková plocha 51.72 m² 2500 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha418 m²
Úžitková plocha200 m²
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-745153 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny