PREDAJ POZEMKU V ČASTEJ - PRÍLEŽITOSŤ PRE DEVELOPERA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Častá
11088 m²
predaj - Pozemky - bývanie
776.160,- €
70,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

129977x zobrazená v zozname / 13760x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

INVESTIČNÝ POZEMOK NA OKRAJI OBCE V BLÍZKOSTI NOVEJ VÝSTAVBY
V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj budúci stavebný pozemok o výmere 11 088 m2. Parcely ležia pod vinicami v okrajovej časti obce Častá, smer Doľany, v blízkosti novovzniknutej lokality rodinných domov. Celý pozemok má tvar obdĺžnika s približnou dĺžkou 325m a vstupnou šírkou 40m od cesty II. triedy č.502, vedúcej priamo popri začiatku pozemku.

Pozemok je vedený na katastri ako orná pôda. Všetky inžinierske siete sú v dosahu.

Najväčšou devízou tohto pozemku je jeho pokojná lokalita v blízkosti lesov a viníc Malých Karpát, s dobrou dostupnosťou do Trnavy (20km), Pezinka (15km), Modry (10km) ale i Bratislavy (35km). V obci Častá, ktorej centrum je dostupné na pešo, sa nachádza materská i základná škola, kostol, potraviny, známa pekáreň a poskytuje teda základnú občiansku vybavenosť. Obec má 2 374 obyvateľov.

Táto nehnuteľnosť predstavuje jednoznačne investičnú príležitosť pre developera alebo kohokoľvek, kto uvažuje o uložení finančných prostriedkov do budúceho stavebného pozemku s dobrou perspektívou.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Bratislavskom kraji Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Častej

Rozloha pozemku na bývanie 11088 m2 je o 7256 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Častej.

Pozícia realitnej ponuky

776.160,- €
Cena nehnuteľnosti 50,- € 298,- €
11088 m²
Rozloha pozemku 560 m² 11088 m²

Kontaktujte

Ing. Danica Tomašových

Ing. Danica Tomašových

hovorím po slovensky
0903765.. zobraziť 0903765918

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku11088 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-715092 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny