Predaj, pozemok 4334m2 Plavecký Štvrtok - EXKLUZÍV...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Plavecký Štvrtok
4334 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
138.688,- €
32,- €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

70470x zobrazená v zozname / 8524x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný veľký pravidelný udržiavaný pozemok (ornú pôdu) s výmerou 4334 m2 na Záhorí, v obci Plavecký Štvrtok (MA - 8 km, BA - 30 km, Rakúsko - 16 km), okres Malacky. Je situovaný v extraviláne obce, na peknom tichom mieste v blízkosti lesa a rekreačných chát, vstup je z poľnej cesty. Je možnosť dokúpiť tiež ďalších 4371 m2 (susediaca parcela).
V obci je kompletná občianska vybavenosť (jasle, MŠ, ZŠ, obchody, pošta, zdravotné stredisko, reštaurácie, pekáreň... ) a perfektná dostupnosť - má výborné vlakové i autobusové spojenie. Krásna okolitá príroda ponúka možnosti cykloturistiky, kúpania, rybolovu, hubárčenia alebo len dlhých prechádzok. Na Záhorí sa nachádza veľa rybníkov a vodných plôch určených na kúpanie. Rovnako nezaostáva ani kultúrne vyžitie. Rôzne miestne akcie a v neposlednom rade aj neďaleká Morava s povestnými vínnymi cestami poskytujú počas roka bohaté možnosti vyžitia.
Nehnuteľnosť je vhodná pre developera, alebo len ako investičná príležitosť, pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene. Výborná ponuka + cena = maklér odporúča. ID ponuky: MA-55251

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Plaveckom Štvrtku

Rozloha pozemku na bývanie 4334 m2 je o 2716 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Plaveckom Štvrtku.

Pozícia realitnej ponuky

138.688,- €
Cena nehnuteľnosti 32,- € 370,- €
4334 m²
Rozloha pozemku 463 m² 13804 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4334 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-55251 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.