Predaj historická vinná pivnica Veľká Tŕňa - ZNÍŽENÁ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Veľká Tŕňa
367 m²
neuvedené
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
37.990,- €
103,51 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

73870x zobrazená v zozname / 6151x zobrazená detailne / 288x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE V HALO REALITY ponúkame na predaj Tokajskú kopanú tufovú pivnicu s pozemkom o výmere 367 m2 v príjemnej lokalite obce Veľká Tŕňa vzdialenej od Trebišova 25 km a od Košíc 55 km. Pozemok je situovaný v intraviláne obce – parcela registra „C“. Z inžinierských sietí je na pozemok zavedená elektrina, (plyn, verejná kanalizácia, obecný vodovod) sú v blízkosti pozemku. Pozemok má nepravidelný tvar a nachádza sa na ňom garáž, altánok a hospodárska budova. Pozemok je kompletne oplotený a orientovaný v smere SV/JZ. V blízkom okolí je možnosť realizácie rôznych voľnočasových aktivit (cykloturistika, turistika, kúpanie a pod.). V obci je dobrá občianska vybavenosť. Odporúčame! ID ponuky: TV-59645

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady vo Veľkej Tŕni

Rozloha záhrady 367 m2 má priemernú rozlohu záhrady vo Veľkej Tŕni.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku367 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-59645 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny

Mohlo by vás tiež zaujímať