Predaj pozemok s chatkou, Na piesku, BA II – Ružinov, 489m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RK MER - na predaj pozemok s chatkou vhodný na rekreáciu či trvalé bývanie, ulica Na piesku, BA II – Ružinov – len 7 min do CENTRA – TREBA VIDIEŤ, SUPER LOKALITA, pozemok je v OV. Výmera pozemku: 489 m2, (cca8,50 x 57,50m), ZP chatky: 26m2, jedná sa o chatu so súpisným číslom.

Pozemok sa nachádza sa v intraviláne obce, má samostatný vstup s príjazdovou asfaltovou cestou. Inžinierske siete: elektrika a mestská voda, kanalizácia sa na ulici nenachádza – možnosť vyriešiť čističkou alebo žumpou. Na konci pozemku sa nachádza železničná trať viď katastrálnu mapku.

Pozemok je oplotený, ponúkajú komfort mesta s príjemnou atmosférou zelene. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy. Viď katastrálnu mapu s označením pozemku.

Okolie disponuje dobrou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. Vhodný na firemné, rekreačné účely či bývanie v rodinnom dome.


SUPER CENA: 65.000,-Eur, možnosť využiť na trvalé, rekreačné alebo firemné účely. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS - TREBA. Cena zahŕňa: províziu RK za sprostredkovanie predaja, kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania Zmluvy o zložení zálohy, Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, Kúpnej zmluvy a Návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.


Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priamej: KÚPY/VÝKUPU/ODKÚPENIA/ bytu/nehnuteľnosti, len BRATISLAVA, AJ ZADĹŽENÝCH. V prípade dohody, KÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ/BYT AJ ZADĹŽENÝ do 48 hodín - PLATBA V HOTOVOSTI (dlh na nájomnom/nedoplatky správcovskej spoločnosti, exekúcia, dražba bytu/nehnuteľnosti, vyplatenie dlhu nebankovej spoločnosti a iné dlžoby/ťarchy), dlhy vyrovnáme, šetríme Váš čas - problém vyriešime za Vás a zabezpečíme Vám bývanie, nechajte Vaše starosti na nás.
Kontakt: , .

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 15 km (garsónku, dvojgarzónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, pozemky, rodinný dom – LOKALITA NEROZHODUJE). Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto volajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: , .

Podobné realitné ponuky - Záhrady, Bratislava - Ružinov

Pozemok 805 m2, Ružinov - Prievoz, Gagarinova ul, Bratislava II
Predaj 99.900,- €
Pozemok 805 m2, Ružinov - Prievoz, Gagarinova ul, Bratislava II

Ponúkame na predaj pozemok s výmerou 805 m2, nachádzajúci sa medzi ulicami Gagarinova a Mierová, v existujúcej zástavbe. Pozemok má šírku 12 m, dĺžku cca 67 m. Prístup k pozemku...

Záhrady 805 m2 Bratislava - Ružinov / Gagarinova
ZÁHRADA, BRATISLAVA - TRNÁVKA
Predaj 120.000,- €
ZÁHRADA, BRATISLAVA - TRNÁVKA

1.BCR Vám ponúka na predaj záhradu v lokalite Mokráň Záhon obci Závod.POPIS:- celková rozloha pozemku: 393 m2- šírka pozemku 15 m- pozemok kategórie záhrada- prístup autom až na...

Záhrady 393 m2 Bratislava - Trnávka / Mokráň záhon
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok 805 m2, Ružinov - Prievoz, Gagarinova ul, Bratislava II 99.900,- € Záhrady 805 m2 Bratislava - Ružinov
Gagarinova
predaj
ZÁHRADA, BRATISLAVA - TRNÁVKA 120.000,- € Záhrady 393 m2 Bratislava - Trnávka
Mokráň záhon
predaj