Predaj PREVÁDZKOVÝ OBJEKT-SKLAD, Stará Vajnorská, BAIII-Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj PREVÁDZKOVÝ OBJEKT - SKLAD, Stará Vajnorská cesta , BA III – Nové mesto. NA PODNIKATEĽSKÉ ÚČELY, OBCHODNO - ADMINISTRATÍVNE A SKLADOVÉ ÚČELY, TREBA VIDIEŤ, momentálne využívané ako SHOWROOM so skladom + kancelárie , kuchynka, sociálne zariadenia.
Pozemok má výmeru 1472m2, ZP: 1210m2 + je spoluvlastnícky podiel na prístupových komunikáciach. Objekt je s jedným nadzemným podlažím , nepodpivničený.
Predaj- objekt skladu vrátane prislúchajúcich priestorov, administratívne a sociálne priestory.
Jedná sa o skladovú halu prevedenú z oblúkovej železobetónovej konštrukcie v zástavbe viacerých skladových hál. Základy sú tvorené ako základové železobetónové pásy s vodorovnou izoláciou, obvodové a deliace konštrukcie sú tvorené zo železobetónovej oblúkovej konštrukcie, konštrukcia strechy je železobetónová oblúková v tvare paraboly, je prevedené zateplenie obvodového plášťa.
Okná sú plastové . Vstupné dvere sú oceľové. Nové interiérové dvere. Podlahy na 1NP sú s tepelnou izoláciou, nášľapné vrstvy sú v skladových priestoroch – betónové + keramické dlažby. Kúrenie celého objektu je zabezpečené vlastným kúrením plynovým kotlom s reguláciou , vykurovacie telesá sú panelové. Elektroinštalácia celého objektu je prevedená káblami CYKY, osvetlenie je prevedené žiarovkovými svietidlami. Nachádza sa tu aj bleskozvodová inštalácia, objekt je zabezpečený zabezpečovacou technikou.
V vstavku skladu- kancelárske a sociálne zariadenie je štandardne vybavené / 2x WC, sprcha, keramické umývadlá/ , kuchynka vybavená kuchynskou linkou. Je tu klimatizácia a sadrokartónové podhľady.
Objekt bol postavený v roku 1956 a roku 2011 prešiel kompletnou rekonštrukciou.
Objekt predstavuje zariadenie určené na skladovanie, v prednej časti sa nachádza administratíva - predstavuje menej ako 15% z celkovej plochy objektu. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete.
Objekt má dve rampy/ z prednej aj zo zadnej časti/ s prístupom pre nákladné autá a kamióny.


Objekt sa nachádza v zastavanom území obce Bratislava, k.ú Nové Mesto. Prístup k nehnuteľnosti je po spevnenej komunikácii. Orientácia – hlavný vstup je SV, je v rovinatom teréne. Nehnuteľnosť sa nachádza v lokalite s dobrou polohou, občianska vybavenosť je v jej dostupnej blízkosti. Obec v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza je napojená na cestnú a železničnú verejnú dopravu.



Cena: 540.000,- eur, možnosť kúpy aj na hypotekárny úver

Kontakt:
Hana Bačiková
Email: h.bacikova
www.realh.sk

Podobné realitné ponuky