Predaj priemyselný park,Kopčianska Bratislava,1500m2,399900,- bez dph

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REI PREMIUM SHOWROOM ŠPITÁLSKA Ponúka na predaj budovy o výmere 440m2 s pozemkom o výmere 1503m2 v priemyselnej zóne na Kopčianskej ulici v Bratislave. Cena 399 900,-€ bez dph. Pri rýchlom jednaní zľava až 10 000,-€!!! Táto nehnuteľnosť má rôzne využitia. Môže slúžiť ako autoservis, či stolárska dielňa, či pre stavebnú firmu atď... Dokonca s využitím ubytovania robotníkov, zamestnancov.
Vchod do budovy je zabezpečený jednými hlavnými dverami a dvoma veľkými garážovými bránami podľa jednotlivých „sekcii“ 1NP. Garážovou bránou v „sekcii B“ prejde aj veľké nákladné auto.
Okolo budovy je oplotená plocha o výmere 1.503 m2, ktorá slúži na parkovanie strojných mechanizmov a uskladnenie tovaru, materiálu. Plechový plot sa nachádza na zadnej časti pozemku zo strany komína a v prednej časti zo strany vstupu je oplotenie - pletivo. Povrch plochy tvorí betónová zámková dlažba. Na tejto ploche stojí nefunkčný komín ako pozostatok bývalej kotolne. Vstup na túto plochu je zabezpečený kovovou uzamykateľnou posuvnou bránou.
Do areálu sú dotiahnuté všetky inžinierske siete – voda, plyn, elektrická energia, kanalizácia, na ktoré je napojená celá budova. Vykurovanie priestorov budovy je zabezpečené teplovodným kotlom. Rozvody tepla sú umiestnene na 2NP v ubytovacích priestoroch.
K budove je pristavaná tehlová dvojposchodová prístavba. Prístavba je dokončená do štádia hrubej stavby bez okenných výplní a nie je zapísaná na liste vlastníctva. Bola vybudovaná za účelom zriadenia kancelárskych priestorov.
Popis budovy o výmere 440 m2:
Budova má dve poschodia - 1NP, ktoré je rozdelené na tri sekcie: A, B, C, a 2NP. Dĺžka budovy je 36 m a jej šírka je 12 m a celkovú zastavanú plochu 440 m2. Výška budovy je približne 8 m. Na 1NP sa nachádzajú skladové priestory a výrobné dielne. Na 2NP sú ubytovacie priestory a úložný priestor rôzneho využitia. Rozloženie jednotlivých priestoroch je znázornené na priloženom nákrese pôdorysu budovy.


Ubytovacia časť
Priestory na 2 NP pozostávajú z izieb:
4 x 2 osoby - každá so samostatným WC, sprchovým kútom, umývadlom.
1 x 2 osoby a 1 x 1 osoba – majú spoločné WC, sprchový kút a umývadlo.
Komunikácia
Spoločnosť vlastní aj príjazdovú komunikáciu do celého areálu a tiež hlavnú komunikáciu v rámci priemyselného areálu.

Podobné realitné ponuky