Predaj priestrannej prevádzkovej budovy v Makove

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1. Reality Rent Vám ponúka na predaj budovu s pozemkom s obrovským potenciálom rôzneho podnikateľského zámeru ako polyfunkcia, administratíva, obchodné priestory, apartmánové bývanie, gastro priestory a mnohé iné. Budova bola postavená i kolaudovaná v roku 2002 a pozostáva z troch nadzemných podlaží o celkovej výmere podlahovej plochy 348 m2. 1 NP pozostáva so vstupnej haly, troch 3 kancelárií, soc. zariadenie, príručný sklad a schodisko. 2 NP vedie do chodby, je tu 5 kancelárií, soc. zariadenie a schodisko.
3 NP disponuje chodbou so schodiskom, miestnosť údržby, elektrokotolňa a 3 kancelárie. Elektrické vykurovanie pre budovu je možné zmeniť na plyn.
Základom budovy je monolitický železobetónový rošt na pilotách s vodorovnou izoláciou, Stropy sú železobetónové dosky s rovným podhľadom v kombinácii s prefabrikovanými doskami Predos. Murované z tehál - Porotherm- 38cm, silikátová fasádna omietka Baumit, nie sú zateplené steny, posledný strop je zateplený- podhľad sadrokartón. Krov je väznicový, sedlový, vystužený oceľovým stužovacím rámom a krytá betónovou škridľou Bramac. Okná drevené EURO s ditermálnymi sklami, schody železobetónové. Podlahy, schodisko, sociálne zariadenia- keramická dlažba. Elektrika je aj 380 V, so samostatným meraním pre budovu. V blízkosti je tiež trafostanica.
Pozemok má celkovú výmeru 290 m2. Priame napojenie parkovisko a hlavnú cestu I/18 i obecnú infraštruktúru. Veľkým benefitom je strategická poloha na hraniciach s ČR, 3 km od centra obce Makov, lyžiarskych stredísk, množstvo turistických atrakcií v okolí.
Cena nehnuteľnosti je 186.000 €
Ak Vás naša výnimočná ponuka zaujala volajte na

Podobné realitné ponuky

Na predaj viacúčelový areál v centre Turzovky
Predaj Cena v RK
Na predaj viacúčelový areál v centre Turzovky

1. Reality Rent, ponúka investíciu i množstvo podnikateľských zámerov pre tento viacúčelový objekt, ktorý sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 874 m2 v centre mesta Turzovky a svojou polohou je...

Budova 1470 m2 Turzovka
Komerčná budova v srdci Čadce- Investícia pre Váš úspech
Predaj Cena v RK
Komerčná budova v srdci Čadce- Investícia pre Váš úspech

B10 Vám exkluzívne ponúka jedinečnú obchodnú príležitosť získať komerčnú budovu priamo v srdci mesta Čadca! Táto nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, má menené plastové okná a predstavuje skvelú investíciu pre...

Budova 980 m2 Čadca