Predaj priestrannej vily v Nových Zámkoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestrannú vilu v Nových Zámkoch v stave holodom s kompletnou stavebnou dokumentáciou. Stavba je realizovaná na pozemku o rozlohe 1070m2.
Architektonické prevedenie tohto diela je neštandardné riešenie bývania. Dom je tvaru L. V rámci prístavby má ďalšie priestory s možnosťou využitia ako hosťovský byt alebo wellness. Dom je situovaný v tichej časti rodinných domov v Nových Zámkoch. Konštrukcia domu je navrhnutá zo železobetónu s tehlovými priečkami.
Kúrenie je navrhnuté na CALEO systém. Vysoké stropy a vytvorená galéria z 2. NP na obývaciu časť. 2. nadzemné podlažie je navrhnuté s výstupom na veľkú terasu.
Hlavná obytná časť je oddelená od hosťovskej časti (zvlášť vchod). Možnosť využitia ako samostatného 1 izbového bytu alebo na vybudovania sauny, fitness, podnikateľského priestoru. V projekte je naplánovaný aj záhradný bazén. Celý dom je navrhnutý moderne s využitím minimálneho nábytku (šatníkové miestnosti, komory, technická miestnosť). Príprava pre vybudovanie vnútorného / vonkajšieho krbu. Nehnuteľnosť je kúpou voľná. Kontakt k obhliadke: Ing. Robert Szegheo, . RR-18

Podobné realitné ponuky