Predaj: RAJKA 4 izb rodinný dom - samostatný, 950 m2 pozemok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AstonReal ponúka na predaj slnečný montovaný dom v centre obce Rajka. Dom bol postavený pred 9 rokmi. Obytný priestor ponúka priestranné a slnečné izby. Dom pôsobí veľmi malý, ale pritom mám 3 veľké spálne, kúpeľňu s rohovou vaňou a samostatné WC, kuchyňa. Stred domu tvorí veľký priestor v ktorom je jedálenský stôl a tento priestor slúži aj ako obývačka. Dom je presvetlený z každej strany a v každej miestnosti je okno. Kuchyňa je menšia, ale čo sa týka pracovného priestoru pre gazdinky, tak ten je dostačujúci.Celý pozemok má 950 m2. Na pozemku sa nachádza ešte jeden menej obytný priestor, vhodný na odkladanie bicyklov, kosačky a iného záhradného a športového náčinia. Na dvore je studňa a už vysadené a rodiace ovocné stromčeky.
Sprostredkujeme predaj a výstavbu nehnuteľností v obci Rajka. Nehovoríte po Maďarsky? Nevadí !!! Akékoľvek problémy s rečovou bariérou Vám pomôžeme vyriešiť, nie len pri kúpe nehnuteľností, ale aj počas Vášho bývania. Služby pri kúpe domu: kúpa a prepis nehnuteľnosti, právne služby, tlmočenie, odborné preklady Služby pri výstavbe domu: katastrálne úkony, stavebné povolenie, výstavba domu, kolaudácia, vybavenie všetkých IS, výstavba a realizácia plotov, záhrad, prístreškov, drobných stavebných úprav. KONTAKT:

Podobné realitné ponuky

V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom
Predaj 250.000,- €
V prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom

Rodinný dom na predaj v GyőrV prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom15 km od Győru, vo vnútrozemí Nyúlu, v krásnom prírodnom prostredí, ponúkam na predaj rodinný dom Nettó 99...

Rodinný dom 3919 m2 Nyúl