Predaj rekreačného areálu, drevenice Zázrivá, 2164 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj štyri drevenice nachádzajúce sa v horskom prostredí rázovitej obci Zázrivá - časť Dolina, vzdialenej len 10 km od obce Terchová, rodiska Juraja Jánošíka a 12 km od jedného z najmodernejších lyžiarskych stredísk na Slovensku - Vrátna. Všetky drevenice sú štýlovo zariadené a navrhnuté pre Vaše pohodlie a relax. Poskytujú ubytovanie pre maximálne 8 osôb + prístelky. Drevenice sú nefajčiarske, sú vybavené poplašným bezpečnostným systémom. Prízemie pozostáva z predsiene, priestrannej spoločenskej miestnosti s LCD televízorom, SAT a kozubom, kuchyne s jedálenským kútom (sklokeramická varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička, rýchlovarná kanvica, mikrovlnka, kávovar, kuchynský riad, taniere a príbory), kúpelňa a WC. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne (2 s manželskou posteľou a jedna s oddelenými posteľami), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. DOPORUČUJEME VIDIEŤ!!
Možnosti ubytovania: 24 pevných lôžok, 15 prístelok = spolu kapacita 39 lôžok, 12 izieb. Zloženie izieb: dvojlôžkové s 1-2 prístelkami.
Vybavenie izby: TV /satelitný systém domácimi aj zahraničnými programami, nočné stolíky s lampami a nábytkom, perové paplóny, perové vankúše, damaškové obliečky, froté uteráky, teplé deky. Drevenice sú napojené na vlastný zdroj pitnej vody a vlastnú splaškovú kanalizáciu, ktorá je ukončená ČOV. Vlastná ČOV je plne automatizovaná na báze aktívnych baktérií. V každej drevenici je nainštalované samostatné elektrické kúrenie. Taktiež je zabezpečený ohrev teplej úžitkovej vody .
Odvoz TKO – je zmluvne zabezpečený na dobu neurčitú s plánom vývozom odpadov, vrátane separovaného odpadu.
V jednej z dreveníc sa nachádza samostatné relaxačné centrum vybavené saunou (suchá, para, tylárium) pre maximálne 8 osôb, výrivkou Hot Spring pre maximálne 6 osôb a odpočinková miestnosť, stolný tenis - biliard.
Možnosti stravovania v priestoroch dreveníc:12 miest na prízemí, altánok s grilom - opekanie /vonkajší 2x/, ohnisko v prírode /vonkajšie 2x/. Altánok je osvetlený, pri tečúcom zurčiacom potôčiku.
Prístup k dreveniciam: autobusom či vlastným dopravným prostriedkom, cesta je pravidelne udržiavaná, v zime odhrnutý sneh obcou.
Pozemok: /zastavané plochy a nádvoria/: 2164m² + možnosť rozšírenia objektu smerom do hornej časti, možnosť kúpy ďalších pozemkov. Zastavaná plocha budov: 190m²
Kód druhu stavby: Budovy ubytovacieho zariadenia s okolitým vybavením a pozemkami. Vek stavby 2 roky! Bez úverového zaťaženia, na nahmuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy ani vecné bremená obmedzujúce predaj!!
Možnosti rekreácie, pobytov: Týždňové rekreačné pobyty, víkendové rekreačné pobyty, firemné akcie – školenia, porady, prezentácie, detské pobyty – školské výlety, školy v prírode, lyžiarske kurzy, rodinné oslavy, posedenia.
Ostatné užitočné informácie: V rámci objektu je vybudované vnútorné - garážové parkovisko chránené kamerami, celý objekt oplotený a chránený kamerovým systémom s obrazovkou, vstup cez automatickú bránu,konečná zastávka autobusu 100m od areálu. Predaj už zabehnutej prevádzky vrátane databázy klientov - ekonomické ukazovatele na vyžiadanie!!
Priamo v Zázrivej sú lyžiarské strediská: Ski Centrum Kozinec, Dolná Plešivá. Lyžiarské strediská v okolí: Vrátna Sport Centrum Lučivá, Ski Centrum Kubínska Hoľa, Ski centrum Kuzminovo, Ski park Racibor. Drevenice je možné využívať celoročne!!
Výlety: Oravský hrad, vyhliadková plavba plťou po rieke Orave, rafting na rieke Orava, paraglyding, termálne kúpaliská Dolný Kubín, Terchovec Terchová (do 20 km), termálne kúpaliská Oravice, Bešeňová, Tatralandia Liptovský Mikuláš (do 50 km). Ostatne zaujimavosti: Vychylovka Múzeum kysuckej dediny, úvraťová železnica – 30km od hotela
Stará Bystrica prvý slovenský orloj - 20km od hotela, Kamenné gule Milošová 10km, Ropný prameň Korňa 20 km.
Pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:

Podobné realitné ponuky