Predaj rekreačného domu pri Donovaloch s pozemkom 760 m2 Video - ht

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TUreality Vám ponúka na predaj rekreačnú vilu v kúpeľoch Korytnica v blízkosti lyžiarskeho strediska Park Snow Donovaly.
Video:
***https://youtu.be/KFIb0L0uJqU***

Pôvodný kúpeľný objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Vydláždený pozemok je celý oplotený, vchod uzatvára elektricky ovládaná brána. Garážová brána je diaľkovo ovládaná.Pristavená garáž je napojená na vodu, kanalizáciu a elektrickú sieť. Vila je po kompletnej rekonštrukcii, napojená na kúpeľnú centrálnu čističku odpadových vôd aj vodovod. Vykurovanie aj teplá voda je nahrievaná elektricky. Sústredené sú v technickej miestnosti v bielo vykachličkovanom suteréne.
Dispozízia- 2 obytné poschodia môžu slúžiť ako samostatné 2 byty.:1.Prízemné podlažie vypĺňa obývacia miestnosť s kuchynským a jedálenským kútom s otvoreným schodiskom. Nachádzajú sa tu 3 spálne, 2 kúpeľne so sprchovacím kútom a 2x oddelené WC.
2.Na poschodí z obývačky je prístup na presklenný balkón. Na poschodí sú rovnako zariadené 3 spálne a 2x kúpeľňa vybavená sprchou, 2x WC a extra kuchynka.
Energetický certifikát nebol predložený.
Rekreačný dom sa nachádza v čistom prostredí horskej klímy v susedstve so slovenským pokladom liečivých minerálnych vôd Korytnica. Jednotlivé pramene nesú mená po významných osobnostiach, ktorí ich navštívili.
Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte makléra call centrum

Podobné realitné ponuky