Predaj, rekreačný pozemok Banská Štiavnica - ZNÍŽENÁ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
2042 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
70.000,- €
34,28 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

38819x zobrazená v zozname / 5793x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny pozemok vhodný na výstavbu rekreačnej chaty. Pozemok sa nachádza v tichej okrajovej časti v Banskej Štiavnici, s krásnym výhľadom na krásnu okolitú krajinnú scenériu štiavnických vrchov. Pozemok je o celkovej výmere 2042 m2, obdĺžnikového tvaru, nachádza sa v extraviláne mesta Banská Štiavnica. Pozemok je mierne svahovitý s južnou orientáciou. Priamo k pozemku vedie asfaltová cesta, posledné metre kamenistá. Priamo na pozemku je studňa, pár metrov vodovod, na dosah elektrické vedenie. Pokiaľ vyhľadávate pokojné bývanie, ďalej od susedov a ruchu mesta, táto ponuka je určená pre vás. Nech sa páči, dohodnite si obhliadku a rada vás ponukou prevediem. Dohoda na cene je možná. ID ponuky: BS-59183

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Banskej Štiavnici

Rozloha rekreačného pozemku 2042 m2 je o 3145 metrov menšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Banskej Štiavnici.

Pozícia realitnej ponuky

70.000,- €
Cena nehnuteľnosti 9.500,- € 105.000,- €
2042 m²
Rozloha pozemku 155 m² 13699 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2042 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-59183 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny