Predaj, rekreačný pozemok Horná Lehota, Tále - EXKLU...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Horná Lehota
3703 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

96415x zobrazená v zozname / 11451x zobrazená detailne / 169x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj pozemok vhodný na výstavbu rekreačnej chaty na Táloch v časti Breziny, pozemok je v blízkosti golfového areálu, SKI Centra Tále a hotelov na južnej strane hrebeňa Nízkych Tatier o celkovej výmere 3703 m2( 70€/ m2). Je prístupný po lesnej komunikácií, ktorá vedie z centra Tálov ku nehnuteľnosti, sprístupňuje pozemok zo severnej strany, je vo vlastníctve obce Horná Lehota. V blízkosti sa nachádzajú osamotené rekreačné chaty. Plocha pozemku je v miernom svahu, v lese, orientovaná sever- juh na južnej strane Tálov. Zážitkové atrakcie a rekreačné vyžitie tam poskytuje široká škála služieb hotelov a športových centier na južnej strane Chopku, oblasti Tálov a Krpáčova , na južnú lanovkovú stanicu Chopku – Krupová je to 10 minút autom. Prostredie v ktorom sa pozemok nachádza ponúka veľa možností na vytvorenie dokonalého pocitu relaxu v nádhernom kraji pod Tatrami. Lokalita je vhodná na turistiku, golf, lyžovanie, cykloturistiku, hubárčenie, zber bylín a lesných plodov. Kto hľadá pokoj spojený z dokonalým športovým vyžitím je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, ihneď k dispozícií, dobre je to vidieť. ID ponuky: BR-52234

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Hornej Lehote

Rozloha rekreačného pozemku 3703 m2 je o 301 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Hornej Lehote.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3703 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52234 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.