PREDAJ REŠTAURÁCIE „BEREK“ V NOVÝCH ZÁMKOCH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Tatranská
687 m²
podkrovie
áno
áno
áno
predaj - Gastro priestory - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

76360x zobrazená v zozname / 3839x zobrazená detailne / 179x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásnu reštauráciu v Nových Zámkoch na juhozápadnom okraji mesta, za riekou Nitra v čarovnom prostredí v srdci lesoparku BEREK, medzi storočnými stromami zákonom chránených dubov.

Areál a okolie reštaurácie


Celková rozloha pozemku je 2446 m2. Budova reštaurácie je z tehly postavená, zateplená, 687 m2, skolaudovaná v roku 2008.
Nádvorie je vyložené zámkovou dlažbou, s kapacitou 200 osôb, kde sa nachádza altánok, grillbar, detské ihrisko s vonkajším osvetlením. Celý areál je oplotený.
Špeciálna betónová stena, ktorá tvorí soklovú časť konštrukcie oplotenia zabezpečuje aj protipovodňovú ochranu s protipovodňovou výbavou vstupných brán na pozemok.
V lesoparku, v blízkosti reštaurácie sa nachádza park lesnej zveri a detské ihrisko.
V reštaurácii je veľká sála s celkovou kapacitou 130 osôb, ktorá je výnimočná so svojou flexibilnou úpravou priestorov. Posuvnými stenami sa delí na:
V.I.P. salónik s kapacitou 40 osôb, na jedáleň s kapacitou 90 osôb s tanečným parketom.
Je k dispozícii aj kaviareň /fajčiarska miestnosť/ s kapacitou 24 osôb , ktorá je priestorovo oddelená od veľkej sály.
Reštaurácia je vybavená vzduchotechnikou /odsávanie a vetranie/, zvukovou izoláciou, 4 protipožiarnými dverami, pódium pre kapelu, tanečným parketom, barovým pultom, bezbariérovým vchodom, klimatizáciou, sociálnym zariadením. Interiér je kompletne vybavený zariadením na vysokej estetickej a úžitkovej úrovni.

Vo vežičke sa nachádza kancelária.



Technická vybavenosť budovy
Kúrenie je zabezpečené ústredným kúrením s radiátormi na propán-bután s podzemnou nádržou a s krbom na teplovzdušný vývod.
Kompletne zariadená kuchyňa je vybavená vonkajším chladiacim boxom, skladmi, technickou miestnosťou, kotolňou, šatňou, sprchou a záchodom pre personál a miestnosťou
pre administratívne účely. Budova je vybavená všetkými prípojkami inžinierskych sietí, kanalizácia je s prečerpávaním splaškov na protiľahlú stranu rieky Nitra.
Elektronický bezpečnostný kamerový systém je napojený na mestskú políciu.

Vedľajšie budovy


Unikátom reštaurácie sú 3 vedľajšie budovy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti reštaurácie na 1554 m2 pozemku: s rozlohou 154 m2, 108 m2, 82 m2,
ktoré vznikli prestavbou z pôvodných starších budov v roku 2008.
Nosná konštrukcia týchto stavieb je na báze tehly. Okná a dvere sú plastové, všetky budovy majú asfaltové strešné šindle. Budovy sú zateplené, po špeciálnom projektovom procese a povoľovacom konaní stavieb v inundačnom území rieky Nitry. Je ich možné využiť aj ako rodinné domy. Na parkovanie je vybudované veľké parkovisko na protiľahlom brehu rieky Nitra na okraji mesta s kapacitou 30 áut a pre autobus. Parkovacie miesta nie sú súčasťou predaja.

Reštaurácia sa predáva kompletne zariadená so všetkým vybavením a príslušenstvom. Možnosť odkúpenia aj bez vedľajších budov.
Cena nehnuteľnosti je dohodou len pre vážnych záujemcov pri osobnej obhliadke. Možnosť odkúpenia s.r.o.




Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha2446 m²
Úžitková plocha687 m²
Poschodiepodkrovie
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Terasaáno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-726114 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.