Predaj Rodinná vila, Komonicová, Karlova Ves - Bratislava IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o., ponúka na predaj novú 4-podlažnú vilu s nádherným výhľadom na Dunaj a Rakúsko.
Lokalita: Karlova Ves - Komonicová ulica, Bratislava IV

Vila má celkovú úžitkovú plochu 438m2, obytnú plochu 353m2 + 4 terasy 85m2, zastavaná plocha je 95m2 a pozemok má rozlohu 458m2.
Predáva sa ako holodom, aby si ju noví majitelia mohli dokončiť podľa svojich želaní.

Vila je postavená zo železobetónových stien, je zateplená polystyrénom hrúbky 200mm a ukončená omietkou BAUMIT, priečky sú z tvárnic YTONG, schodisko je železobetónové.

Hlavné vstupné dvere sú hliníkové, okná sú s izolačným 3-sklom, pri vstupoch na terasy sú posuvné hliníkové presklené steny, garážová brána je automatická.
Vstup do domu je riešený z garáže a aj schodiskom z ulice.

Vila má väčšinu obytných miestností a tri terasy orientované na južnú stranu s nádherným výhľadom na dunajské lužné lesy, Devín a Rakúsko. Jednu terasu na hornom podlaží má orientovanú na východnú stranu.

Na 1. podlaží sa nachádza priestranná garáž pre 2 autá, skladové priestory, priestory pre technické zázemie domu, pracovňa, alebo kancelária a WC. Pred vstupom do garáže sa nachádzajú ďalšie 2 parkovacie státia.

Na 2. podlaží sa nachádzajú vstupné dvere do domu, 2 obytné miestnosti + kúpeľňa, WC a šatník. Z obývacej izby sú panoramatické okná so vstupom na terasu 12m2.

Na 3. podlaží sa nachádza veľká obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou, ďalšia izba a kúpeľňa s WC. Sú tu panoramatické okna, ktoré zabezpečujú krásny výhľad a presvetlenie interiéru, pričom z obývacej časti je terasa 28m2.

Na 4. podlaží sa nachádzajú obytné priestory pre 2 izby a priestranná kúpeľňa s výhľadom na lužné lesy a Rakúsko. Južnú stenu tvoria panoramatické okná, sú tu 2 terasy, ktoré môžu plniť funkciu zelenej strechy.

V okolí vily je dokončená okrasná záhrada s automatickým zavlažovaním a osvetlením.

Prípojky vody a elektriny sú privedené na 1. podlažie, odkiaľ je možné realizovať vnútorné rozvody vo vile podľa predstáv majiteľa. Odvod odpadových vôd je riešený dokončeným napojením na ČOV s odvodom do zbernej nádoby. Odvedenie dažďovej vody zo strechy je realizované do zbernej nádoby s postupným vsakom.

Vila je prístupná zo súkromnej cesty, ktorá je zo severnej strany ohraničená elektricky otvárateľnou branou.
Táto vila poskytuje komfortné a nadštandardné bývanie v lone prírody, pričom do centra mesta len 10 minút autom.


Cena: 666 000,- Eur / dohoda možná /

PROVÍZIA PRE RK: 2,00% Z KÚPNEJ CENY PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta)





Podobné realitné ponuky

VILOVÝ DOM (315m2) - vhodný aj ako firemné sídlo, 7 izieb, Bratislava
Predaj 960.000,- €
VILOVÝ DOM (315m2) - vhodný aj ako firemné sídlo, 7 izieb, Bratislava

Hľadáte veľkolepú nehnuteľnosť na dobrom mieste pre seba, rodinu, či pre svoju firmu (služby, alebo tovar) ??? Potom čítajte ďalej ...V Exkluzívnom zastúpení ponúka realitná kancelária EPIC HOME jedinečný vilový rodinný...

Vila 173 m2 Bratislava - Karlova Ves / Kútiky
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
VILOVÝ DOM (315m2) - vhodný aj ako firemné sídlo, 7 izieb, Bratislava 960.000,- € Vila 173 m2 Bratislava - Karlova Ves
Kútiky
predaj