PREDAJ, rodinná vila s interiérovým bazénom, Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj rodinná vila v blízkosti Horského parku a Slavína pre náročného klienta, kolaudácia v r.1998, pozemok vo výmere 807 m2, zastavaná plocha 275 m2, celková užitková plocha 427,6 m2, záhrada vo výmere 532 m2 ohraničená balustrádou, parková úprava s okrasnými drevinami, fontána.

Pozemok je ohraničený pevným nepriehľadným múrom, dom je nadštandartne chránený s napojením na renomovanú bezpečnostnú službu, vstupná brána na ďialkové ovládanie.

POPIS:

Prízemie: garáž pre 3 vozidlá vo výmere 45,5 m2, technická miestnosť, malá posilňovňa, skladový priestor so vstavanými skriňami.

1. podlažie: 251,70 m2, z toho 67 m2 vonkajšia terasa, bočná terasa s vonkajším krbom, vstupná hala, hosťovské WC, priestranná obývacia miestnosť, jedálenský kút, plynový krb, kuchyňa vybavená plnodreveným nábytkom so zabudovanými spotrebičmi, komora, pracovňa. Obývacia časť je priamo prepojená s relaxačnou časťou vily- elegantne osadený vnútorný bazén 7x3x 1,5 m s protiprúdom a technológiou Jean Desjoyaux, odvlhčený technológiou GEA, kúpeľňa, WC, parný kúpeľ, práčovňa, elektrické filmové plátno s projektorom, ozvučenie Bose prepojené s obývacím priestorom, na celom podlaží so vysoké stropy 3,10 m2.

2 podlažie: 102,6 m2, schodisko, hlavná kúpeľňa s vaňou, sprchový kút, 2x umývadlo, samostatné WC, 2 šatníky so vstavanými skriňami, 3 samostatné nepriechodné spáľne. Kompletná kabeláž, podlahové kúrenie- bronzové hlavice, podlahy- drevené parkety s ukončovacou lištou, steny majú ozdobné ukončenie štukatérskou lištou.

Kvalitné zhotovovacie materiály,exkluzívna poloha v úplnom susedstve lesoparku Horský park (1 min. pešo).

Vila v mesiacoch september a október 2014 prešla kvalitnou rekonštrukciou: nová exteriérová fasáda, nový impregnačný náter všetkých okien, zábradlia aj balustrád, menené rímsy, nová interiérová maľovka v celej vile, nový kotol so zásobníkom vody Junkers, Vila je pripravená k okamžitému užívaniu.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme v priestoroch našej realitnej spoločnosti, k inzerovanej cene je potrebné pripočítať províziu pre realitnú spoločnosť vo výške 2% + DPH.

xxxxx

Podobné realitné ponuky

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj