PREDAJ rodinnej vily, BA I., ul. Na Kalvárii, pozemok 647 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinnú vilu po rekonštrukcii v tichej slepej ulici v lokalite Kalvária, BA I., Staré Mesto, celková výmera pozemku je 647 m2, zastavaná plocha 269 m2, záhrada 378 m2, obytná plocha 310 m2 + vonkajšie terasy, tehla, strecha- pálená škridla.
Na pozemku sa nachádza dvojgaráž + možnosť vonkajšieho parkovania pre ďalšie vozidlá.
Vila je po rekonštrukcii: v roku 2000 bola rekonštruovaná strecha, menené rozvody inžinierskych sietí, omietky. V roku 2016 – nová hlavná kúpeľňa a hosťovské WC, nová hlavná spálňa, terasa a podlahy vonkajších terás, nový kotol. Taktiež bola realizovaná renovácia a úpravy záhrady s parkovou úpravou, zavlažovací systém, alarm, kamerový systém .
POPIS:
prízemie: vstupná predsieň, šatník, hosťovské WC, kuchyňa s francúzskym oknom, kuchynská linka Poggenpohl so vstavanými spotrebičmi na mieru, priestranná obývacia izba s krbom je prepojená s jedálenskou časťou. Z kuchyne ako aj z obývacej izby je prístup na vonkajšiu terasu.
1.poschodie: veľkometrážna hlavná spálňa, samostatný šatník vo výmere 20 m2, balkón, hlavná kúpeľňa s vaňou , oknom, parný sprchový kút, vaňa , toaleta a bidet.
2. poschodie: obývacia izba, menšia izba, kúpeľňa s WC, šatník, odkladací priestor.
V suteréne domu sa nachádza menší 2 izb. byt so samostatným vstupom, možnosť vnútorného prepojenia s prízemím.
Dom respektíve exteriéry sú orientované na juhovýchod, výnimočnú atmosféru dotvárajú vysoké stropy na prízemí a 1. poschodí (2,85 m2).
Prominentná adresa v tichom a kľudnom prostredí v blízkosti Horského parku. Výborná dopravná dostupnosť do centra mesta, taktiež pešia cez Hlbokú ulicu.

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky