Predaj, rodinný dom Bojná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Bojná
105 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4015x zobrazená v zozname / 409x zobrazená detailne / 409x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj čiastočne rekonštruovaný, trojizbový rodinný dom, v centre obce Bojná na mierne svahovitom, slnečnom pozemku o ploche 630 m2.
DISPOZÍCIA: chodba (uzavretý gánok), kuchyňa, 3x izba, špajza, kúpelňa s vaňou, suché, murované WC na dvore. Na záhrade je studňa, letná murovaná kuchyňa s kúpelňou a komorou, murovaná dielňa, drevená stodola.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: čiastočná rekonštrukcia (nová strecha/krytina, odpadové rýny, podlahy, kuchyňa, kúpelňa, omietky,....). V RD je obecná voda, elektrika, odpad septik-možnosť pripojenia do obecnej kanalizácie, plyn. Kúrenie - plynové gamaty.
VÝHODY: útulný dom vhodný na bývanie pre mladú rodinu, prípadne vhodné na chalupu.
MESAČNÉ NÁKLADY: plyn 140,00€, elektrika 25,00€, voda 10,00€
LOKALITA: výhodná lokalita na bývanie, chalupárčenie, možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenie v pohorí Považský Inovec. V obci je MŠ, ZŠ, potraviny, kostol, lekár. Pravidelné autobusové spojenie Topoľčany, Piešťany. Za obcou je vyhľadávaná lokalita Babica.
NÁZOR MAKLÉRA: nehnuteľnosť za výbornú cenu, vhodná na chalupu vo vyhľadávanej lokalite.

ID ponuky: TO-65281



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bojnej

Podrobné informácie

Rozloha pozemku105 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65281 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.