Predaj, rodinný dom Hontianske Tesáre, Dvorníky, s v...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Hontianske Tesáre
260 m²
5189 m²
neuvedené
áno
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

78558x zobrazená v zozname / 6445x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej obci Hontianske Tesáre, časť Dvorníky. Rodinný dom sa nachádza na slnečnom pozemku s výmerou 5 189 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej vedie poschodie do pivničných priestorov a rovnako sa ním dostaneme aj do obytnej časti domu. Podlažie pozostáva zo stredovej chodby, 2 obytných izieb, kuchyne, komory, kúpeľne, samostatné WC. Na poschodí sa nachádza ďalšia izba s balkónom. K domu prislúcha aj garáž a menšia stavba. Na pozemku je bazén a altánok.
Pôvodný stav rodinného domu umožňuje budúcemu majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Voda z obecného vodovodu, elektrina, septik. V dome je zavedená klimatizácia. Možnosť zavedenia plynu (potrebná iba revízia). Výhodou je slnečný, priestranný pozemok. Susedia príjemní. Možná výmena za byt. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle . ID ponuky: KA-56136

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hontianskom Tesároch

Rozloha je o 55 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hontianskom Tesároch.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5189 m²
Celková rozloha260 m²
Úžitková plocha260 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-56136 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.