Rodinný dom typ "B" - RED OAK, Lužianky, Jahodová a Smreková ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Všetky domy typ B predané!!!

RODINNÝ DOM - BUNGALOV - TYP "B":
Dom stojí na pozemku o výmere 704 m2 (rozmer pozemku 22 x 32 metrov).
Úžitková plocha domu typ "B" je 110,4 m2.
Zastavaná plocha domu typ "B" je 137 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Vstupná chodba, technická miestnosť, toaleta pre hostí, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, detská izba 13,10 m2, detská izba 13,70 m2, spálňa rodičov 16,80 m2, kúpeľňa s prípravou pre toaletu, bidet, vaňu a sprchovací kút. Na povale je odkladací priestor - pochôdzna časť povaly ca. 12 m2.

TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA:
Základ domu - betónové debniace tvárnice, hydroizolačné nátery a hydroizolačné lepiace pásy. Obvodový múr - tehla Wienerberger 30 cm, vnútorné priečky - tehla Wienerberger porotherm 12 cm, väzníkový drevený krov, betónová strešná krytina Bramac čierna, fúkaná stropná izolácia Isover (sklenná vata) 40 cm, zateplenie obvodového múru - 15 cm polystyrén, plastové okná s izolačným trojsklom, vchodové dvere plastové, podlahové teplovodné kúrenie, podlahy - betónový poter, tepelná izolácia podlahy - podlahový polystyrén 10 cm, plynový kondenzačný kotol, hladké sadrové vnútorné omietky Baumit, technická miestnosť vápenno-cementová omietka, stropy sadrokartónové, biela striekaná maľovka v interiéri, v obývacej časti je predpríprava na krb - komínový systém zn. Schiedel, ukončená elektroinštalácia, osadené zásuvky a vypínače Legrand, WC geberit závesná zostava, pripravená elektroinštalácia pre zabezpečovací systém, predpríprava pre optické pripojenie na internet, pripravená elektroinštalácia pre elektrickú bránu a bazén, predpríprava pre klimatizáciu, predpríprava pre vonkajšie elektrické žalúzie.
Energetický certifikát triedy A.

INŽINIERSKE SIETE:
Vodovodná, plynová, elektrická a kanalizačná prípojka - VŠETKY SIETE FUNKČNÉ!!! Lokalita s vybudovanou infraštruktúrou - asfaltové cesty, chodníky, verejné osvetlenie.

LOKALITA:
Nová rezidenčná zóna sa nachádza v exkluzívnej rozľahlej lokalite v susedstve golfového ihriska RED OAK Nitra - Lužianky. Táto lokalita je vďaka rozľahlej prírodnej scenérii a dostupnosti do mesta vynikajúcim miestom pre nový život. Centrum mesta Nitra je vzdialené 7 km. Súčasťou rezortu RED OAK je Golf Club s reštauráciou. V rámci rezidenčnej zóny bude vybudované nákupné centrum so službami. Z tejto lokality je vynikajúca dostupnosť na rýchlostnú cestu R1.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte:


Podobné realitné ponuky

Znížená Cena - Výstavba rodinného domu s pozemkom
Predaj 210.000,- €
Znížená Cena - Výstavba rodinného domu s pozemkom

MOTYČKA realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 640m² s rozmermi 20 m x 34 m v obci Štitáre. Nehnuteľnosť sa nachádza na mieste, kde je...

Výstavba domov 640 m2 Štitáre
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Znížená Cena - Výstavba rodinného domu s pozemkom 210.000,- € Výstavba domov 640 m2 Štitáre predaj