Predaj: Rozostavaná stavba drevodomu v obci Skalité(048-D)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Skalité
Ulica.: Skalité
1093 m²
predaj - Rodinný dom
128.400,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41992x zobrazená v zozname / 3889x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rozostavanú stavbu drevodomu postavenú na pozemku o celkovej výmere 1.093 m2 v obci Skalité. Dom bude situovaný na mierne svahovitom pozemku v blízkosti lesa. Uvedená cena je za štádium dokončenia hrubá stavba, ale po dohode je možné dokončiť stavbu štádia holodom prípadne na kľúč. Predmetná stavba môže byť využívaná na celoročné bývanie , alebo ako rekreačná chalupa. Dispozične bude pozostávať z prízemia a poschodia. Polovica domu bude podpivničená. Nachádza sa tu krásna kamenná klembova pivnica. Dispozícia prízemia bude pozostávať zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou , spálne a kúpeľne s WC. Na poschodí budú tri samostatné izby a WC. Dom bude napojený na elektriku, obecnú vodu a je možnosť napojenia aj na plyn. Vykurovanie je plánované elektrické podlahové. Veľkou výhodou je možná zmena dispozície domu podľa požiadaviek nového majiteľa. Prostredie je príjemné, v blízkosti lesa a potôčika, čo ponúka možnosti rekreačného bývania. V obci je kompletná občianska vybavenosť.

Cena: 128.400,- Eur (štádium dokončenia hrubá stavba)

V cene je kompletný právny a finančný servis.


Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , alebo mailom na adrese:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Skalitom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Skalitom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0915817.., uveďte číslo ponuky ZR-04...

Pozícia realitnej ponuky

128.400,- €
Cena nehnuteľnosti 27.000,- € 429.900,- €
1093 m²
Rozloha pozemku 174 m² 3000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1093 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-048-D ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny