PREDAJ slnečný stavebný pozemok Čuňovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponukame Vám na predaj lukratívny stavebný pozemok s výmerou 1429 m2 v tichej rezidenčnej časti v obci Čuňovo. Slnečný pozemok v tvare obdĺžnika, je rovinatý a situovaný na ulici s asfaltovými cestami. Všetky inžinierske siete sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti pozemku.

Mestská časť Čunovo, je najjužnejšou mestskou časťou Bratislavy. V jej blízkosti sa nachádza takzvané trojhraničie, miesto, kde sa zbiehajú slovenské, maďarské a rakúske hranice.

V obci je výborná občianska vybavenosť, k dispozícií sú potraviny, dve reštaurácie, miestny úrad, kultúrny dom, knižnica, multifunkčné a detské ihrisko, futbalové ihrisko, škôlka, jasle, kostol, parky.

Popri obci vedie Dunajská cyklistická cesta. V pešej dostupnosti sa nachádzajú vyhľadávané Čunovské jazerá, v dostupnosti bicyklom tiež areál vodných športov Divoká voda, vodné dielo Gabčíkovo, po ceste možnosť kultúrneho vyžitia v múzeu moderného umenia – Danubiana.

Prírodné danosti robia z tejto mestskej časti zaujímavé miesto pre milovníkov prírody a aktívneho životného štýlu, pre vyznávačov pokojných prechádzok do prírody, ako aj nadšencov cykloturistiky, vodných športov, pre rybárov či poľovníkov.

Cena pozemku je 323 800,- € vrátane provízie, kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prevode nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Zodpovedný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová, kontakt: , email:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

Rovinatý pozemok, výhodná investícia, Čuňovo.
Predaj 170,- €/m2
Rovinatý pozemok, výhodná investícia, Čuňovo.

Na predaj rovinatý pozemok v katastri mestskej časti Čuňovo – výhodná investícia.Pozemok veľkosti 961 m2 sa nachádza hneď vedľa cesty Rusovce – Čuňovo, v blízkosti novostavieb rodinných domov na...

Pozemky - bývanie 961 m2 Bratislava - Čunovo / Petržalská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rovinatý pozemok, výhodná investícia, Čuňovo. 170,- €/m2 Pozemky - bývanie 961 m2 Bratislava - Čunovo
Petržalská
predaj