PREDAJ ŠPANIELSKO! Luxusná vila s krásnym pozemkom, Alicante San Juan

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: El campello
270 m²
1100 m²
2
6
áno - 5 áut
úplne prerobený
áno
áno
predaj - Vila
1.050.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

34032x zobrazená v zozname / 2070x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

ŠPANIELSKO! Samostatná luxusná vila v Alicante, Alicante San Juan, nádherná nehnuteľnosť v golfovej zóne.
Táto veľmi exkluzívna nehnuteľnosť je na predaj, je to samostatný dom v jednej z najlepších oblastí Alicante, 10 minút chôdze od golfového ihriska, vedľa Európskej telocvičnea veľmi dobré spojenie autobusom alebo električkou do 5 minút chôdze .
Je 7 minút chôdze od pláže a veľmi blízko ku všetkým službám, zdravotným strediskám, obchodom, supermarketom, školám atď.
Pri vstupe do domu je kryté parkovisko pre 4 vozidlá a napravo japonská záhrada s dospelými stromami, vďaka ktorým je v lete dobrý tieň, ktorá vedie k grilu s vlastným bazénom, v tejto oblasti máme malý dom pre nezávislých hostí s kompletnou kúpeľňou.
Prístup do domu je možný z bazéna alebo z hlavných dverí. Po vstupe do domu nájdeme veľmi veľkú obývaciu izbu cca 60 m bez stĺpov či priečok, s oknom, ktoré umožňuje vstup do domu veľmi zaujímavého svetla počas celého dňa.
Na prízemí máme 3 veľmi priestranné izby so šatníkmi a svetlé s 2 kúpeľňami, ktoré vedú po krásnom točitom schodisku, ktoré je v obývačke, máme samostatnú časť, v ktorej je priestranná izba s kúpeľňou s vírivkou a tiež sprchovacím kútom.
Pozemok má výmeru 1100m2. V suteréne je výborne prístupný celý sociálny priestor domu a na strechách je systém solárnych panelov, ktorý výrazne šetrí spotrebu energie tohto domu.
Je to samostatná vila, ktorú si zamilujete ako dom, tak aj zalesnenú časť jej pozemku, v intraviláne a 5 minút od zastávky električky.

Pre viac informácií nás kontaktujte .



* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1.050.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 3.500.000,- €
1100 m²
Rozloha pozemku 150 m² 2129 m²
290 m²
Zastavaná plocha 54 m² 855 m²
1100 m²
Celková rozloha 54 m² 1100 m²
270 m²
Úžitková plocha 54 m² 497 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Zastavaná plocha290 m²
Celková rozloha1100 m²
Úžitková plocha270 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Garážáno - 5 áut
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JH-306 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.