PREDAJ, ZĽAVA, športovo-rekreačné centrum v blízkosti M. Karpát

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj rekreačno - športové centrum v blízkosti Malých Karpát, len 20 km od Bratislavy.

Športovo - rekreačné centrum situované v krásnom prostredí ponúka ubytovanie, kvalitné reštauračné služby, luxusný wellness, športové vyžitie, parkovanie v areáli objektu /120 miest/, možnosti organizovania seminárov, školení, priateľských stretnutí, svadieb, promócií, športových dní a záhradných párty.

Dispozícia hotela:

- Ubytovanie: izby sú situované na prízemí a prvom poschodí hotela. Hostia sa môžu ubytovať v jednoposteľových, dvojposteľových izbách či útulných apartmánoch. Izby disponujú vlastným sociálnym zariadením, TV a rozhlasovým prijímačom, telefónom a možnosťou pripojenia na internet. Ubytovacia kapacita je 33 izieb s možnosťou prísteliek. Interiér je zariadený kvalitným hotelovým nábytkom.

- Stravovanie: na prízemí sa nachádza reštaurácia, ktorá je zariadená v klasickom štýle. Príjemnú atmosféru dotvára veľký krb.
V rázovitej klenbovej pivnici môžu návštevníci vychutnávať bohatý výber zabíjačkových, rybacích a poľovníckych špecialít a degustovať tie najlepšie vína z Malokarpatských viníc.
Tretie reštauračné zariadenie ponúka krajové špeciality, husacie hody, jedlá na rošte či ochutnávku kvalitných vín v pivničke.
V letných mesiacoch je otvorená aj veľká letná terasa s krbom a grilom, ktorá tiež ponúka komplexné reštauračné služby.

- Šport a wellness: plnohodnotné športové vyžitie ponúkajú štyri tenisové kurty. Zaujímavým spestrením pobytu môže byť aj petanque, stolný tenis a biliard. Na vopred dohodnutú objednávku je možné zabezpečiť predvádzanie lukostreľby, jazdy na koni či poníkoch.
Na uvoľnenie a regeneráciu je k dispozícií luxusný wellness, ktorého súčasťou sú vaňa Jacuzzi, hydromasážna vaňa, suchá aj parná bylinková sauna, certifikované vertikálne solárium, ktoré spĺňa európske normy a veľkorysý bazén.
Príjemné chvíle možno stráviť aj prechádzkami v krásnom prostredí ovocných stromov, parku či priľahlom rybníku.

- Konferencie a semináre: hotel je ideálnym miestom pre organizovanie konferencií, školení, seminárov či obchodných stretnutí. Hotel disponuje viacerými priestormi pre tento účel. Na 1. poschodí sa nachádza klimatizovaná konferenčná miestnosť, s kapacitou do 70 osôb. Prízemie hotela disponuje viacúčelovou miestnosťou, ktorá má kapacitu 80 osôb. Pre školenia skupín od 10 do 40 osôb sú určené dve moderné novovybudované seminárne miestnosti s možnosťou relaxu na zaujímavo riešenej terase s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Samozrejmosťou týchto priestorov je klimatizácia, WIFI pripojenie, ozvučenie, black out závesy a kvalitný interiér, ktorý sa dá variabilne prispôsobiť požiadavkám zákazníka.
Na obchodné rokovania či menšie pracovné stretnutia môžete využiť útulný salónik s kapacitou do 10 osôb. Hotel ponúka na zapožičanie aj školiacu techniku.

Lokalita: Rekreačno – športový areál sa nachádza len 20 km od Bratislavy, v tichej dedinke uprostred nádhernej vidieckej prírody. Susediaci rybník, štebot vtáctva a polia plné kvetov stupňujú pokojnú atmosféru a dodávajú miestu neopakovateľný ráz.
Toto vidiecke sídlo je jedinečnou príležitosťou pre oddych relax i prácu v príjemnom, ničím nerušenom prostredí.

Info na

Cena nehnuteľnosti: Info v RK.

Podobné realitné ponuky

Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu
Predaj Cena v RK
Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa rekreačné zariadenie - Reštauráciu s penziónom na okraji obce Limbach. Ponuku tvoria dve budovy – Reštaurácia s nadštandardne veľkou kuchyňou, prestrešenou terasou...

Hotely a penzióny 1361 m2 Limbach
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok
Predaj Cena v RK
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok

JEDINEČNÁ príležitosť - KOMPLEX vhodný na rôzne podnikanie aj s bývaním za SUPER CENU!!, Pezinská Baba.RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť na rozľahlom pozemku ako príležitosť na...

Hotely a penzióny 0 m2 Pezinok / Pezinská Baba
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA
Predaj 238.000,- €
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA

Ponúkame na predaj ubytovacie zariadenie priamo v lyžiarskom stredisku Pezinská Baba, vzdialenéiba 12 km od okresného mesta Pezinok.Stavba je situovaná na hrebeni Malých Karpát vo výške 527 m n.m...

Hotely a penzióny 236 m2 Pezinok / Pezinská Baba
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka
Predaj 1.500.000,- €
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúce linky a pozrite si 3D virtuálnu prehliadku: Hotelová časť: https://go.tureality.sk/hotelová_časťByt: https://go.tureality.sk/_bytĽavé krídlo: https://go.tureality.sk/ľavé_krídloalebo video: https://youtu.be/tWAnCinGZ6ETUreality...

Hotely a penzióny 1877 m2 Pezinok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu Cena v RK Hotely a penzióny 1361 m2 Limbach predaj
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok Cena v RK Hotely a penzióny 0 m2 Pezinok
Pezinská Baba
predaj
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA 238.000,- € Hotely a penzióny 236 m2 Pezinok
Pezinská Baba
predaj
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka 1.500.000,- € Hotely a penzióny 1877 m2 Pezinok predaj