Predané – stavebný pozemok v Slovenskom Grobe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
Ulica.: Orechová
631 m²
631 m²
predaj - Výstavba domov
116.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

91333x zobrazená v zozname / 17846x zobrazená detailne / 197x zobrazená detailne tento mesiac

ABERTAL reality exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v Slovenskom Grobe s rozlohou 631 m2. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce na ulici Orechová. Je určený na bývanie a výstavbu rodinných domov. Pozemok je rovinatý, má obdĺžnikový tvar s rozmermi 19 m šírka x 34 dĺžka

Po získaní stavebného povolenia, ktoré je v riešení, budú na pozemku (na základe podpísanej zmluvu o budúcej zmluve a zaplatenej zálohy) developerom vybudované všetky inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanalizácia, optický kábel. Na základe UPI je možné postaviť rodinný dom s 2 podlažiami.

Lokalita:


Obec má výbornú strategickú polohu medzi 2 okresným mestami a hlavným mestom, čo obci poskytuje výbornú dopravnú dostupnosť. Nachádza sa len cca 19 km od Bratislavy, 12 km od okresného mesta Senec a 2 km od mesta Pezinok. V obci s približne 5000 obyvateľmi sa nachádza MŠ, základná škola, pošta s IOM, zdravotné zariadenie ...

Slovenský Grob je známy chovom a predajom husí a kačíc a najmä usporadúvaním husacích hodov vo viacerých známych miestnych reštauračných zariadeniach.

Neďaleké Malé Karpaty poskytujú svojimi turistickými možnosťami, množstvom cyklochodníkov a krásnymi zákutiami vhodnými na rodinné výlety výborné miesto na aktívny odpočinok rodinám s deťmi ako aj náročným športovcom.

Cena pozemku vrátane provízie pre RK je 116 500 eur

Možné financovanie cez HÚ.



© Fotografie a video s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Abertal reality s.r.o.


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

116.500,- €
Cena nehnuteľnosti 116.500,- € 339.000,- €
631 m²
Rozloha pozemku 631 m² 2006 m²
631 m²
Celková rozloha 631 m² 2006 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku631 m²
Celková rozloha631 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AB74 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny