Predaj, štvorizbový byt Hlohovec, M.Bela

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám na predaj štvorizbový byt o rozlohe 76 m2 v Hlohovci na ulici Mateja Bela. Nachádza sa na 8/8 poschodí panelového bytového domu s orientáciou izieb juhovýchod-juhozápad. V priebehu budúceho roku je naplánovaná rekonštrukcia bytového domu vrátane zateplenia, výmeny výťahov a stupačiek.
Interiér: plávajúce laminátové podlahy v izbách, na chodbe a v kuchyni, dlažba vo vstupnej chodbe, kúpeľni a WC, plastové okná, liatinové radiátory, účelná drobná zmena dispozície chodby.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, dve komory, šatník, obývacia izba s loggiou, spálňa, dve samostatné detské izby (možnosť spojenia do jednej veľkej izby) , kúpeľňa a samostatné WC. K bytu prislúcha pivnica na prízemí.
Lokalita: ulica Mateja Bela sa nachádza v príjemnom prostredí na nábreží Váhu mimo rušných komunikácií cca 7 minút chôdze od centra mesta. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť a dostatok zelených oddychových plôch.
Hodnotenie makléra: dispozične zaujímavo riešený slnečný byt bez nutnosti ďalšej investície po nasťahovaní, cena zodpovedajúca stavu nehnuteľnosti a lokalite, vhodný pre rodinku s deťmi alebo ako investičná príležitosť na prenájom. Mesačné náklady na bývanie pre 5-člennú rodinu 180€ vrátane energií, TV a internetu. K dispozícii podľa dohody.
ID ponuky: HC-44197

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Hlohovec