Predaj, štvorizbový byt Šaľa, Letná - ZNÍŽENÁ CENA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 4-izbový byt v osobnom vlastníctve v Šali. Byt s úžitkovou plochou 81m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu.
Dispozične byt pozostáva z 3 obytných izieb, obývačky s klimatizáciou, vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru a spotrebičmi ( chladnička, umývačka riadu, digestor, plynová varná doska, vstavaná elektrická rúra ), kúpeľne s rohovou multifunkčnou sprchovou vaňou a toalety. K bytu prislúcha špajza a pivnica v suteréne bytového domu.
V rámci rekonštrukcie, bolo vymurované jadro, vymenené plastové okná so žalúziami, v dvoch izbách vonkajšie rolety, sanita, plávajúce podlahy, dlažba, omietky, radiátory, interiérové drevené dvere a zárubne, bezpečnostné vstupné dvere, stavaná skriňa na chodbe a dvoch izbách, zavedený optický kábel na TV a internet.
Byt sa predáva bez voľne stojaceho zariadenia.
Mesačné náklady na bývanie sú vo výške 140,- EUR + elektrina a plyn pre 4 osôb.
V blízkosti sa nachádza centrum mesta a kompletná občianska vybavenosť - detské ihrisko, autobusová zastávka, potraviny, súkromná škôlka a neďaleko aj škola, škôlka, z prednej aj zadnej strany bytového domu sa nachádza park.
V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť znalecký posudok a financovanie prostredníctvom bánk.
Link videobhliadky: https://youtu.be/mYiT8q596jM ID ponuky: SA-49324

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Šaľa

Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa
Predaj 114.900,- €
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná...

4-izbový byt 96 m2 Šaľa / Mostová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa 114.900,- € 4-izbový byt 96 m2 Šaľa
Mostová
predaj