Predaj, štvorizbový byt Žabokreky nad Nitrou - ZNÍŽE...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj, priestorovo veľkorysý, kompletne zrekonštruovaný, štvorizbový byt v obci Žabokreky nad Nitrou, okres Partizánske. S rozlohou 89m2 sa nachádza na 3/4 poschodí v zateplenom bytovom dome bez výťahu. Orientácia bytu na V-Z.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi: bolo zrekonštruované bytové jadro, vymenená elektroinštalácia, nové odpady a kúrenie, nové stierky, podlahy, plastové okná, interiérové dvere, kuchynská linka na mieru a pod.
Dispozícia: vstupná chodba s odkladacou miestnosťou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné wc; 4x nepriechodná izba, kuchyňa. K bytu prislúchajú 3 balkóny s výhľadom na zeleň a pivnica.
Bytový dom je situovaný v pokojnom prostredí a taktiež prešiel nedávno rekonštrukciou, vrátane novej strechy a zateplenia.
Byt je ihneď k dispozícii. Odporúčam vidieť, termín obhliadky radi prispôsobíme Vaším potrebám.
Obec Žabokreky nad Nitrou disponuje celkovou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tu MŠ, ZŠ, obchody, reštaurácia, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, farma, družstvo a pod. Obcou prechádza hlavný cestný ťah na smery PE 5km, BN 12km, TO 15km.
ID ponuky: PE-50717

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Partizánske

Na predaj slnečný 4-izbový byt s balkónom a garážou v obci Nadlice, 72
Predaj 83.990,- €
Na predaj slnečný 4-izbový byt s balkónom a garážou v obci Nadlice, 72

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku domu... https://youtu.be/b8rwFQFNkFg ... a 3D prezentáciu:.. https://my.matterport.com/show/?m=eVhzrapjm1N...TUreality Vám ponúka NA PREDAJ pekný 4-izbový...

4-izbový byt 72 m2 Nadlice
PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ❗️ 4 Izbový byt na predaj, Partizánske -
Predaj 89.990,- €
PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ❗️ 4 Izbový byt na predaj, Partizánske -

EXKLUZÍVNE ❗️ Center Reality. sk ponúka na predaj 4 Izbový byt nachádzajúci sa v Centre mesta Partizánske. Bytový dom je panelový prešiel rekonštrukciou, je zateplený, parkovanie je priamo pri bytovom...

4-izbový byt 83 m2 Partizánske / Generála Svobodu
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj slnečný 4-izbový byt s balkónom a garážou v obci Nadlice, 72 83.990,- € 4-izbový byt 72 m2 Nadlice predaj
PREDANÉ ❗️ EXKLUZÍVNE ❗️ 4 Izbový byt na predaj, Partizánske - 89.990,- € 4-izbový byt 83 m2 Partizánske
Generála Svobodu
predaj