PREDAJ Štýlový 3 izbový byt v novostavbe s garážou - BA Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj - moderný a štýlovo zariadený 3 izbový byt v príjemnej novostavbe projektu Gaštanová alej II. v Rusovciach. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží troj-poschodového bytového domu s obchodnými gastroprevádzkami a podzemnou garážou. Podlahová úžitková plocha bytu je 89,02 m2, priestranná terasa orientovaná do záhrady má výmeru 11,66 m2 a balkón z hlavnej spálne 5,02 m2.
Dispozíciu bytu tvorí vstupná hala s hosťovskou toaletou a umývadlom, komfortná presvetlená obývacia izba s kuchynským kútom a vstupom na terasu, chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, detská izba a hlavná spálňa s balkónom. Kompletne zariadený byt s nábytkom vyrobeným namieru, vstavanými skriňami a klimatizáciou v dennej obývacej izbe ponúka príjemnú atmosféru domova. Orientácia bytu je na tri svetové strany J-V-Z, prislúcha k nemu pivničná kobka. K bytu je možnosť dokúpiť garážové státie v podzemnej garáži za cenu 13.000€ a jedno exteriérové státie za 5.000€.
Komplex 3 viladomov a 5 mestských víl ponúka rodinnú atmosféru bývania aj vďaka rozľahlému vnútornému parku, ktoré celkovým oplotením poskytujú komfort súkromia a bezpečia. Vonkajšie spoločné priestory sú navrhnuté skôr ako záhrada, pričom ich súčasťou je altánok s grilmi, detské ihrisko ako aj malé jazierko, ktorého účel nie je len na okrasu, ale v horúcich a suchých letných dňoch zvlhčuje ovzdušie a tým vytvára príjemnejšiu atmosféru vo vnútrobloku. V priestoroch komplexu sa nachádza plavecký bazén, fitness a sauny s jacuzzi.

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

MODERNÝ 3i byt, NOVOSTAVBA,TERASA (38,97 m2),BALKÓN,PARKING,GAŠT.ALEJ
Predaj 375.000,- €
MODERNÝ 3i byt, NOVOSTAVBA,TERASA (38,97 m2),BALKÓN,PARKING,GAŠT.ALEJ

Ponúkame na predaj jedinečný, slnečný 3-izbový byt v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami, orientovaný na Z stranu, v novostavbe z roku (2013) s priestrannou terasou, balkónom, hliníkovými oknami, elektrickými...

3-izbový byt 118.96 m2 Bratislava - Rusovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MODERNÝ 3i byt, NOVOSTAVBA,TERASA (38,97 m2),BALKÓN,PARKING,GAŠT.ALEJ 375.000,- € 3-izbový byt 118.96 m2 Bratislava - Rusovce predaj