Predaj, trojizbový byt Bojnice - NOVOSTAVBA - EXKLUZ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Bojnice
68 m²
neuvedené
3
nie
áno
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
225.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

95890x zobrazená v zozname / 3533x zobrazená detailne / 331x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu trojizbového bytu, ktorý sa nachádza v apartmánovom dome Dream Residence v Bojniciach. Celkovo je v komplexe 19 bytových jednotiek.
Konkrétny byt sa nachádza na 2 poschodí zo 4, orientovaný je na východ. Rozloha samotného bytu 68,48 m2 a rozloha slnečnej terasy 24,97 m2, na ktorú sa dostanete z každej miestnosti. K bytu patria aj 2 vonkajšie parkovacie miesta.
Dispozícia - vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou, spálňa, detská izba, kúpeľňa a samostatné WC.
Na oknách sú vonkajšie rolety na diaľkové ovládanie, vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné, protipožiarne, interiérové dvere a zárubne, dizajnová povrchová úprava stien, tapety, v kúpeľni a vo WC sú keramické obklady a dlažby, podlahy sú plávajúce laminátové v obytnom priestore. Vstavaný nábytok - skrine /spálňa, detská izba, chodba/. Kuchynská linka je na báze dreva, sklokeramická varná doska s elektrickou rúrou a ostatné zabudované elektrospotrebiče.
Byt je napojený na všetky rozvody vrátane telefónu a káblovej televízie, kúrenie je ústredné z centrálneho zdroja, podlahové, teplovodné, zabudovaná je klimatizácia.
Byt sa predáva zariadený. Voľný podľa dohody. Možnosť financovania aj cez HÚ. ID ponuky: PD-61092

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

225.000,- €
Cena nehnuteľnosti 54.900,- € 225.000,- €
68 m²
Celková rozloha 56 m² 142 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-61092 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny