Predaj, trojizbový byt Petržalka, Bratislava V, Dvor...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj slnečný trojizbový byt v Bratislave v obľúbenej lokalite na začiatku Petržalky na Lenardovej ulici. Celková plocha bytu je 69,78 m2 (byt – 64,62 m2, pivnica – 1,71 m2, lodžia – 3,45 m2), nachádza sa na 3/12 poschodí panelového bytového domu s 2 výťahmi.
DISPOZÍCIA BYTU:
3 samostatné izby, samostatná kuchyňa so vstupom na lodžiu, priestranná hala, kúpeľňa, samostatné WC a vstupná chodba.
STAV BYTU: byt je v pôvodnom stave okrem vymenených plastových okien so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Pôdorys bytu ponúka novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv vrátane rozličných dispozičných zmien (úprava na štvorizbový byt).
Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný – nové výťahy obidva nákladné, vstupná brána na čip, plastové okná na schodisku.
Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, jednoduchý a rýchly prístup do centra mesta, aj na diaľničný obchvat, v pešej dostupnosti nákupné centrum Aupark aj oddychová zóna Sad Janka Kráľa, športové aktivity na cyklotrase, dostatok parkovacích plôch v okolí bytového domu.
VÝHODY:
- PÔVODNÝ STAV, čo umožňuje novému majiteľovi prerobenie podľa vlastných predstáv a prispôsobenie si bytu vlastným potrebám
- POLOHA blízko centra mesta v pešej dostupnosti
- dostatok PARKOVACÍCH plôch
- SLNEČNÝ byt so západnou orientáciou v dvoch izbách
ID ponuky: BA-43997

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava V