Predaj, trojizbový byt Zvolen, s lodžiou - ZNÍŽENÁ C...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
69 m²
neuvedené
3
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

86819x zobrazená v zozname / 3938x zobrazená detailne / 139x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný byt trojizbový byt v osobnom vlastníctve v zateplenom bytovom dome na sídlisku Západ vo Zvolene.
DISPOZÍCIA: Trojizbový byt o rozlohe 70 m2 pozostáva z troch nepriechodných izieb: priestrannej obývačky, detskej izby, spálne s lodžiou, kuchyne, chodby, kúpeľne, oddeleného WC, k bytu prislúcha aj pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V rámci kvalitnej nadštandardnej rekonštrukcie bytu boli urobené nové stierky, nové rozvody elektrickej energie, nové rozvody vody, nové plávajúce podlahy v izbách, v kuchyni, chodbe, kúpeľni a WC dlažba, znížené stropy s bodovým osvetlením, nové zárubne, bezpečnostné dvere. Bytový dom bol zateplený a má nový moderný výťah.
LOKALITA: Do centra mesta 15 minút pešo, v blízkosti školy, škôlky, detské ihriská obchody, lekár, reštaurácie, rýchle pripojenie na R1.

VÝHODY:


- priestranný slnečný byt s lodžiou orientovaný východ - západ s krásny výhľadom,
- okamžite voľný po úhrade kúpnej ceny,
- skvelá občianska vybavenosť,
- rýchle pripojenie na R1

ID ponuky: ZV-61042



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu vo Zvolene

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 trojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910.., uveďte číslo ponuky ZR-61...

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuszľava
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-61042 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.