Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zlatý Potok, s lodžio...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
85 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

88407x zobrazená v zozname / 5189x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný slnečný zrekonštruovaný trojizbový byt s balkónom a lodžiou v kompletne zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome na vyhľadávanom sídlisku Zlatý potok vo Zvolene.
DISPOZÍCIA: Trojizbový byt o rozlohe 85 m2 pozostáva z troch nepriechodných izieb: priestrannej obývačky, detskej izby s balkónom, spálne, veľkej kuchyne, chodby s lodžiou, kúpeľne, oddeleného WC, k bytu prislúcha aj pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V rámci kvalitnej nadštandardnej rekonštrukcie bytu boli urobené nové stierky, nové rozvody elektrickej energie v kúpeľni, priestrannej kuchyni a chodbe, nové rozvody vody, nové drevené podlahy v izbách a v kuchyni a v chodbe, kúpeľni a WC dlažba, nová kuchynská linka, robená na mieru, nové zárubne, bezpečnostné dvere. Bytový dom bol zateplený, vrátane strechy, je tu nainštalovaný nový moderný výťah.
LOKALITA: V blízkosti školy, škôlky, detské ihriská obchody, zastávka MHD, lekáreň, reštaurácia. Ak ste milovníkom prírody, tak výhľad z okna je pre Vás to pravé ako aj prechádzky do prírody, ktorá je 1 minútu od bytového domu..

VÝHODY:


- priestranný slnečný byt s lodžiou a balkónom, orientovaný východ - západ s krásnym výhľadom,
- skvelá občianska vybavenosť,
- bývanie v tesnej blízkosti prírody ID ponuky: ZV-60719

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu vo Zvolene

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 21 trojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910.., uveďte číslo ponuky ZR-60...

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-60719 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.