PREDAJ - ubytovňa / stacionár / hospic pre 110 ľudí / Šoporňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj ubytovacie zariadenie pre turistov, robotníkov a obchodných cestujúcich, vhodné tiež ako stacionár/hospic. Objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou, je vybavený novým nábytkom, nachádza sa na uzavretom dvore s vonkajším sedením a vlastným parkovaním. Na prízemí sa nachádza recepcia, práčovňa, žehliareň, sklad prádla, denná miestnosť, kuchyňa, jedáleň 2-posteľové izby, spoločné sprchy a toalety zvlášť pre mužov a ženy. Na poschodí sa nachádza ďalšia kuchyňa, spoločenská miestnosť, ubytovanie je zabezpečená v dvojizbových 3 - 4 lôžkových bunkách so spoločnou sprchou a WC. Spoločná kuchyňa a spoločenská miestnosť. Maximálna kapacita je až 95 osôb. Objekt je celý podpivničený (samostatný vchod z dvora), má vlastnú kotolňu - plyn, žumpu.

Obec Šoporňa má kompletnú občiansku vybavenosť, nachádza sa - Šaľa 12 km, Trnava 25 km, Nitra 25 km (dialnica), Sereď 8 km, Sládkovičovo 20 km. Do všetkých týchto miest je denne priame autobusové spojenie z obce!
1 km vodné dielo Kráľova nad Váhom (rybolov, kúpanie, vodné športy). Do 1 km rekondičné sanatórium (bazén, masáže, sauny, tenisové kurty). 15 km termálne kúpaliská Diakovce a Horné Saliby (s celoročnou prevádzkou), 20 km Vincov Les.

Podobné realitné ponuky