Predaj útulná reštaurácia, Pezinok - centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj zabehnutú, vkusne zariadenú a útulnú reštauráciu s tradíciou od roku 1992 inšpirovanú talianskym prístupom ku kulinárstvu v centre mesta Pezinok. Reštaurácia s kapacitou 44 miest a letnou terasou s kapacitou 30 miest je kompletne zariadená. V kuchyni sú komplet všetky spotrebiče, taktiež vybavenie na servis a podávanie jedál a nápojov. Reštaurácia je zabehnutá, organizuje rôzne spoločenské akcie a podáva denne menu 80/120 ks.
Je možné prebrať aj šikovný, spoľahlivý a stály personál. Reštaurácia prešla kompletnou rekonštrukciou v r. 2014 a je klimatizovaná.
Predáva sa komplet zariadená.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ: Kompletne zariadená reštaurácia v srdci obce Slovenský Grob
Predaj 289.000,- €
PREDAJ: Kompletne zariadená reštaurácia v srdci obce Slovenský Grob

Centrum realít ponúka na predaj kompletne zariadenú reštauráciu v centre gastronomicky preslávenej malebnej obce Slovenský Grob. Pred reštauráciou sa nachádza príjemné námestie a dostatok parkovacích miest. Obec Slovenský Grob sa...

Gastro priestory 263 m2 Slovenský Grob / Hlavná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ: Kompletne zariadená reštaurácia v srdci obce Slovenský Grob 289.000,- € Gastro priestory 263 m2 Slovenský Grob
Hlavná
predaj