Predaj – veľký stavebný pozemok v Stupave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Platanová
3352 m²
3352 m²
predaj - Pozemky - bývanie
580.000,- €
173,03 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

96519x zobrazená v zozname / 11993x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

ABERTAL REALITY ponúka exkluzívne na predaj veľký stavebný pozemok priamo v meste Stupava. Pozemok má rozlohu 3352 m2 a je určený na výstavbu rodinných domov. Pozemok má prevažne rovinatý charakter a obdĺžnikový tvar /š cca 18m x d cca 196m/. Je súčasťou územia, pre ktoré je schválený územný plán zóny Stupava - Kopce. Hlavným funkčným využitím podľa UPI je málopodlažná bytová výstavba. Prístup k pozemku je vo vlastníctve obce Stupava.

LOKALITA


Mesto Stupava patrí v súčasnosti k vyhľadávaným lokalitám v okolí Bratislavy. Z hľadiska dopravnej dostupnosti patrí cestný ťah smerom do BA medzi najlepšie riešené, do centra Hlavného mesta sa dostanete autom za cca 20 minút. V obci nájdete kompletnú občiansku vybavenosť: materskú školu, základnú školu, umeleckú školu, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, poštu, banky, kaviarne či reštaurácie. Aktívny relax priamo v meste ponúkajú tenisové kurty, futbalové ihrisko či wellness centrum. Cyklotrasy a turistické chodníky vás zase prevedú po miestnych lesoch a rybníkoch.

Stupava z východnej strany susedí s pohorím Malé Karpaty a turisticky obľúbeným hradom Pajštún. Svojimi turistickými možnosťami, množstvom cyklochodníkov a krásnymi zákutiami vhodnými na rodinné výlety, ponúka výborné miesto na aktívny odpočinok rodinám s deťmi ako aj náročným športovcom.

Cena pozemku 580 000 eur. Pre viac informácií nás kontaktujte.

© Fotografie s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Stupave na ulici Platanová

Rozloha pozemku na bývanie 3352 m2 je o 1103 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Stupave.

Pozícia realitnej ponuky

580.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.900,- € 580.000,- €
3352 m²
Rozloha pozemku 355 m² 5999 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3352 m²
Celková rozloha3352 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AB95 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny