Predaj vinohradníckeho domu v úplnom centre Pezinka - exkluzívne u nás

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne predáme rodinný dom nachádzajúci sa v úplnom centre mesta Pezinok. Je to starý vinohradnícky dom, ktorý sa nachádza medzi dvoma ulicami - Holubyho a Potočnou, postavený je na pozemku o veľkosti 575m2. Vznikol vlastne prepojením dvoch domov v tesnej blízkosti Dolného kostola Z oboch strán je nehnuteľnosť prístupná krytým podjazdom. Dom má dispozíciu charakteristickú pre vinohradnícke domy.( celková plocha 420m2 ) Čiže do domu sa vstupuje krytým podjazdom. V prednej časti domu sú obytné priestory s pôvodnými drevenými oknami, na ktoré naväzuje lisovňa hrozna a vínna pivnica, prípadne ostatné hospodárske budovy. Všetko je to obohatené historickými dekoratívnymi prvkami z rôznych období ( renesančné lunetové klenby , niky, štuky, studňa, historické mreže na oknách, liatinové zábradlie pri schodišti, pozostatky starej pekárne na chlieb , orientovanej do potočnej ulici )
V súčasnosti sa stavba využíva iba čiastočne aj to len sezónne ( cez leto ) sa tu predáva obľúbená zmrzlina. Poloha aj architektúra dovedna sú pridanou hodnotou na rôzne podnikateľské aktivity. Dá sa tu vytvoriť obchodná pasáž, kde je možné umiestniť rôzne typy gastronomických zariadení, obchodíkov či menších galérii.
Rekonštrukcia je nutná, nakoľko budova je národnou kultúrnou pamiatkou, je možné požiadať pri jej obnove obec alebo ministerstvo kutúry o finančný príspevok. Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.


Cena : 330 000,- EUR, dohoda možná
Tel : ,



Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )
Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta

Podobné realitné ponuky

PREDAJ: Kompletne zariadená reštaurácia v srdci obce Slovenský Grob
Predaj 289.000,- €
PREDAJ: Kompletne zariadená reštaurácia v srdci obce Slovenský Grob

Centrum realít ponúka na predaj kompletne zariadenú reštauráciu v centre gastronomicky preslávenej malebnej obce Slovenský Grob. Pred reštauráciou sa nachádza príjemné námestie a dostatok parkovacích miest. Obec Slovenský Grob sa...

Gastro priestory 263 m2 Slovenský Grob / Hlavná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ: Kompletne zariadená reštaurácia v srdci obce Slovenský Grob 289.000,- € Gastro priestory 263 m2 Slovenský Grob
Hlavná
predaj