PREDAJ,VÝHODNÁ CENA!!! 3-podl.luxusný 5i BYT, Dunajská Streda

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nadštandardný, zariadený, 3-podlažný, 5-izbový byt priamo v centre Dunajskej Stredy s výmerou 299 m2.
Napriek tomu, že sa nehnuteľnosť nachádza v priamom centre mesta je plne izolovaná a kľudná s peknou upravenou a udržiavanou záhradou a celý objekt je strážený kamerovým systémom.
Poloha:
Byt sa nachádza na Ul. Biskupa Kondého v blízkosti mestského úradu, Sociálnej poisťovne a Zdravotnej poisťovne.
Obytný dom:
3-podlažný byt s garážou pre 3 autá sa nachádzajú v obytnom radovom dome s 5 bytmi, ktorý bol skolaudovaný v roku a odvtedy ho spravuje spoločenstvo vlastníkov. Vzhľadom na výnimočnosť stavby v dome nie je výťah a každý z bytov má samostatný vchod. Z jednej strany je prístup autom do garáže a z druhej strany samostatný vstup priamo do záhrady a do bytu.
Dom je plne klimatizovaný.

Dispozičné riešenie :
Prízemie
- tvorí ho garáž pre 3 autá
- technická miestnosť na bojler a centrálny systém elektrického podlahového vykurovania
- vstupná miestnosť, kde vstupné dvere sú z nepriestrelného bezpečnostného skla

1.poschodie
- veľká klimatizovaná obývačka, kompletne zariadená masívnym nábytkom a jedálnym stolom značky BRIK, novou koženou sedačkou, LED televízorom a domácim kinom
značky Samsung
- plne vybavená kuchyňa (vstavaná chladnička, vstavaná mikrovlnná rúra, vstavaná umývačka riadu, vstavaná rúra, vstavaná keramická platňa, digestor ) všetko značky
Whirlpool
- špajza
- toaleta zo separátnym umývadlom
- zimná záhrada
- francúzsky balkón

2.poschodie
- veľká klimatizovaná manželská spálňa zariadená masívnym nábytkom značky BRIK, luxusným masážnym kreslom, francúzskym balkónom, koridor, veľký šatník
- veľká kúpeľňa z vaňou a sprchou, WC + bidet
- klimatizovaná detská izba

3.poschodie
- klimatizovaná veľká hosťovská obývačka kompletne zariadená talianskou koženou sedačkou televízorom a domácim kinom
- hosťovská kúpeľňa
- klimatizovaná veľká hosťovská izba so vstavaným rolldoorom

V dome je vykurovanie riešené elektrickým podlahovým kúrením . Ako podlahové krytiny sú použité drahé nemecké podlahové parkety a Španielska keramická dlažba.
V blízkosti nehnuteľnosti máte všetko, čo potrebujete. Obchody, sieť viacerých potravín, školy, nemocnica, privátna klinika, autoservis, banky, kaviarne, reštaurácie, fitness centrá, wellness centrá, kúpalisko, rybníky a jazerá atď.
Okrem iného 50 m od nehnuteľnosti je zastávka na cyklobus, ktorý Vás odvezie na cyklotrasu na Vodné dielo Gabčíkovo odkiaľ môžete ísť na bicykli až do Viedne. Je tu okrem iného termálne kúpalisko pešo cca. 10 minút
15 minút autom sa nachádzajú termálne kúpaliská Veľký Meder, Galanta atď. V meste sa nachádza viacero wellness centier, napríklad Chateau Amade 5* Spa Hotel, Terma, BonBon atď.
V blízkom okolí sa nachádzajú mestá ako Gyor 40 km, Bratislava 40 km, Viedeň 100 km, Budapešť 150 km, Balaton 200 km.

Cena: 199.900,- € vrátane právneho servisu a provízie pre RK.

Pri rýchlom jednaní dohoda možná !!!

xxxxx

Podobné realitné ponuky