Predaj - výrobný objekt v Nových Zámkoch - 5482m² (MB-98)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na predaj výrobný objekt v Nových Zámkoch s rozlohou 5482m². Na pozemku sa nachádza výrobná hala - 1200 m², kancelárske priestory + šatne a sociálne zariadenia - 198m². K výrobnej hale prináleží aj mostový žeriav s nosnosťou 8 ton s vonkajšou žeriavovou dráhou. V objekte sa nachádza aj vonkajšia vybetónovaná plocha - 2400m². Areál sa nachádza v lokalite s dobrou prístupovou cestou.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra:

Podobné realitné ponuky

Predaj, výrobný priestor Komoča - EXKLUZÍVNE HALO RE...
Predaj Cena v RK
Predaj, výrobný priestor Komoča - EXKLUZÍVNE HALO RE...

Ponúkame Vám na predaj výrobný objekt využívaný ako stolárska výrobná dielňa v obci Komoča okres Nové Zámky. Objekt sa nachádza na rovinatom a oplotenom pozemku s rozlohou 870 m2 (orientačné...

Výrobné priestory 870 m2 Komoča
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, výrobný priestor Komoča - EXKLUZÍVNE HALO RE... Cena v RK Výrobné priestory 870 m2 Komoča predaj