Predaj, výrobný priestor Handlová - EXKLUZÍVNE HALO ...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dlhodobo prosperujúcu rodinnú firmu v Handlovej, ktorá sa zaoberá výrobou a distribúciou potravín múčnej a lahôdkárskej výroby, cez vlastné predajné miesta, ako aj na objednávky širokej spotrebiteľskej verejnosti. Prioritou sú dodávky do obchodnej siete, závodné a verejné stravovanie a catering. Firma je postavená na rovinatom pozemku o rozlohe 825 m2, zastavaná plocha 437 m2.
Hľadáme hlavne záujemcu, ktorý by pokračoval v zabehnutom režime a tým by neboli narušené dobré obchodné vzťahy.
Prevádzka pozostáva z funkčnej kuchyne so skladmi a príslušenstvom, ktorá je prevádzkovaná denne 20 hodín, zo samoobslužnej jedálne a bufetu s prevádzkou 8 hodín. Súčasťou ponuky je i garáž s dodávkovým vozidlom Mercedes, ako aj všetky zariadenia, technológie, zásoby materiálov a surovín.
Objekt má samostatné vykurovanie a ohrev vody cez plynovú kotolňu zmodernizovanú pred 4 rokmi. Je napojený na všetky inžinierske siete a verejnú kanalizáciu.
Prevádzka si za dobu svojej existencie vybudovala medzi odberateľmi a stravníkmi vynikajúce meno. Dlhodobo dosahuje výborné ekonomické výsledky s možnosťou ďalšieho rozvoja a rozširovania výroby. Firma nie je zaťažená žiadnymi ťarchami a ani dlhmi. Dôvod predaja - odchod majiteľov na zaslúžený dôchodok.
ID ponuky: PD-48849

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Prievidza