Predaj, výrobný priestor Partizánske, Centrum, Nitri...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestory v bývalom areáli ZDA v Partizánskom. Priestory sú vhodné na výrobu, sklady taktiež kancelárie. Polyfunkčná budova má 5 poschodí, na každom sú k predaju 2 priestory o výmere 800 m2. Na každom poschodí sú sociálne zariadenia, kuchynka a kancelária. Každé poschodie má kompletne zrekonštruovanú elektroinštaláciu. Svetlá výška priestoru je 6m.
Vstup na poschodie je schodiskom k dispozícii je taktiež výťah s nosnosťou 5 ton. Cena je uvedená za sekciu t.j. cca 800 m2. V prípade záujmu možnosť odkúpenia celého poschodia prípadne celej budovy.
Parkovanie pred budovou k dispozícii.
V prípade, že hľadáte vlastné priestory pre Vaše podnikanie neváhajte nás kontaktovať. Termín obhliadky radi prispôsobíme Vaším potrebám. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903.485.798 ID ponuky: PE-59060

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Partizánske

**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU
Predaj 1,- €
**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU "VODNÝ HRAD"**

Ponúkame na predaj zaujímavú stavbu ktorá bola postavená na začiatku 14.storočia s názvom "Vodný Hrad" v tesnej blízkosti opevnenia kaštiela s anglickým parkom.Konštrukcia objektu je riešená ako murovaná...

Výrobné priestory 779 m2 Veľké Uherce
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
**PREDAJ ZAUJÍMAVÉHO OBJEKTU "VODNÝ HRAD"** 1,- € Výrobné priestory 779 m2 Veľké Uherce predaj