Predaj, záhradný pozemok 660m2 Budmerice - IBA U NÁS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Budmerice
660 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
89.000,- €
134,85 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

43261x zobrazená v zozname / 3884x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj rovinatý pozemok na liste vlastníctva vedený ako záhrada s rozlohou 660 m2 so šírkou cca 22 m v Budmericiach v zastavanom území obce v tichej príjemnej lokalite.
K pozemku vedie asfaltová komunikácia vo vlastníctve obce. Pozemok je oplotený, v dosahu pozemku sú privedené siete: elektrina, voda, optický kábel. Odpad je potrebné riešiť formou septiku alebo žumpy.
Podľa územného plánu obce je pozemok určený na výstavbu rodinného domu, koeficient zastavanosti je 0,4, koeficient zelene 0,4, maximálna podlažnosť 2 nadzemné podlažia, územné rozhodnutie ani stavebné povolenie zatiaľ nie je vydané, ale do budúcna je možné využiť ako stavebný pozemok.
Obec Budmerice, nachádzajúca sa cca 40 km od Bratislavy a 16 km od Trnavy, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, športové areáli, nádherný anglický park pri Budmerickom kaštieli, krásna príroda v okolí vhodná na prechádzky.

ID ponuky: PK-61197



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Budmericiach

Rozloha záhrady 660 m2 má priemernú rozlohu záhrady v Budmericiach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 záhrady v Budmericiach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-61...

Pozícia realitnej ponuky

89.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.475,- € 89.000,- €
660 m²
Rozloha pozemku 660 m² 1965 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku660 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-61197 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.