Predaj záhrady v Stupave, časť Ovocinár-Rezervované

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
408 m²
230/400V
predaj - Záhrady
43.000,- €
105,39 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

54612x zobrazená v zozname / 4936x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

Z poverenia majiteľa, ponúkame na predaj chatu s odkúpeným pozemkom v chatovo/záhradkarskom území Ovocinár (Stupava). Záhrada disponuje príjemnou rozlohou , štvorcového tvaru a je len mierne svahovitá s rozlohou 408 m2.
Do chatky, ktorá je poschodová je privedená elektrina. Na prízemí chatky je prekrytá terasa s posedením. Vo vnútri prízemia sa nachádza kuchyňo obyvačka s posteľou a je ako stvorená na letné párty, či oddych pri kávičke. Samostatne prístupné poschodie chatky, poskytuje okrem terasy ( porastenej nádhernou vistériou) s výhľadom do okolia aj obývaciu izbu v ktorej je dostatok priestoru na posedenie, ako aj na prespatie, ďalej sa tu nachádza priestor pre uskladnenie sezónnych vecí ako aj výklenok ako stvorený na uskladnenie šatstva.
WC je vyriešené vonkajšou suchou toaletou, vedľa ktorej sa nachádza uzamykateľný domček/kôlňa.
Pozemok je porastený drevinami, ako sú japonské javory, ruže, ako aj krásnym rododendrónom. Ďaľej sa tu nachádzajú ovocné stromy, ktoré pri troche starostlivosti ešte môžu budúcemum majiteľovi priniesť vlastné BIO ovocie.
Zalievanie záhrady v letných mesiacoch poskytne veľkorysá nádrž na dažďovú vodu , do ktorej ústia dažďové rýny chaty.
Pred chatou sa nadôvažok nachádza aj murovaný kozub s posedením, prekrytý porastenou pergolou a tak letným grilovačkám nič nebráni a vyžitie z oddychových dní tak naberie príjemnú atmosféru.
Pozemok je od prístupovej cesty oplotený. Od susedov hranicu pozemku oddelujú menšie stromčeky a tak záleží na novom majiteľovi, či sa od susedov oddelí plotom.

Chata je kúpou voľná


Bez tiarch na LV.

Kontakt na makléra: Simona Bedečová


Peter Móro

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Stupave

Rozloha záhrady 408 m2 je o 2692 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Stupave.

Pozícia realitnej ponuky

43.000,- €
Cena nehnuteľnosti 6.900,- € 142.000,- €
408 m²
Rozloha pozemku 146 m² 2720 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku408 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-10 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.