PREDAJ zariadený krásny mezonetový byt z nízkou režiou,Komárno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

Na predaj Vám ponúkame nadštandardné bývanie na príjemnom a lukratívnom mieste v Komárne, v časti Letecké pole, v blízkosti Mŕtveho ramena Váhu a historických bášt. V ponuke je mezonetový byt /4 + galéria na poschodí/ vo výmere 150 m2. Ku každému bytu prislúcha loggia s veľkosťou 8 m2. Byt sa predáva zariadený, bez vybavenia detských izieb.

Byt má samostatné vykurovanie, ktoré zabezpečujú plynový kotol a zásobník pre ohrev teplej úžitkovej vody 120 l. Vykurovacie telesá sú oceľové doskové, v kúpeľni rebríkové a pre vyšši komfort aj elektrické podlahové kúrenie s termostatom, regulácia termostatickými ventilmi s možnosťou naprogramovať digitálnym termostatom. Byt má veľmi nízke režijné náklady.

Cena zahŕňa 5 komorové plastové okná s izolačným dvojsklom zn. SCHÜCO s vonkajšími roletami. Bezpečnostné protipožiarne dvere zn. SHERLOCK sú 8-bodové a osadené do oceľovej zárubne.

Dispozícia bytu pozostáva z chodby, dve detské izby, kúpelňa s WC, kuchyňa spojená s obývačkou, technická miestnosť a priestranný šatník. Na poschodí je Galéria, v ktorej je vytvorená pracovňa, spálňa a kúpelňa s WC.

V byte sú umiestnené interiérové dvere a krásne drevené schodisko.

Podlahu tvorí veľkoplošná laminátová podlaha v obytných miestnostiach, inde keramická dlažba, na loggii protišmyková a mrazuvzdorná dlažba.

V kuchyni je na mieru vyrobená moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /varná doska (INDUKCIA ELECTROLUX 90cm), odsávač pár, rúra (ELECTROLUX), mikrovlná rúra (ELECTROLUX), umývačka riadu (ELECTROLUX). Všade sú použité kvalitné kovania pre maximálne a komfortné využitie úložného priestoru. Pracovná doska je kamenná, ako aj kuchynský drez. Kuchyňa je prepojená s obývacou miestnosťou, kde je umiestnená klimatizácia a bio krb. V celom byte je na mieru vyrobený nábytok a vkusné stropné bodové osvetlenie so stmievaním, ktoré v byte ostáva.

Na prízemí je k dispozícii priestranná a vkusne zariadená kúpeľňa s vaňou,so sprchovým kútom. keramickým obklad do výšky 220 cm a toaleta so vstavanou nádržou typu GEBERIT. Keramická Sanita značky ( Villeroy & Boch ) a armatúry ( Hansgrohe )
Na poschodí je k dispozícii vkusne zariadená kúpeľňa so sprchovým kútom, toaleta so vstavanou nádržou typu GEBERIT. Keramická sanita značky (Villeroy & Boch ) a armatúry ( Hansgrohe ).

V byte je zabezpečený TV signál cez satelitnú anténu a rozvody sú v každej izbe aj na poschodí v galérii a internetový signál, ktorý je zdarma.

Súčasťou projektu COMORRA PARK je aj úprava okolia medzi objektmi, ktoré tvoria samotný komplex. Pred bytovým domom sa nachádza parkovisko, k dispozícii sú i garáže. Bezpečné a tiché prostredie so slušnými susedmi ideálne pre rodiny. Odporúčame obhliadku.

Celý byt je zhotovený z veľmi kvalitných materiálov ý a dômyselne zaradený, za ktorý by sa nehanbil žiadny architekt.


Nehnuteľnosť je bez akýchkoľvek nutných investícii obývateľná ihneď.

DOHODA MOŽNÁ PRI RÝCHLOM JEDNANÍ!!!

Ak hľadáte nehnuteľnosť, čo vám dá pocit priestoru a priblíži sa k bývaniu v dome bez starosti ako v dome tak neváhajte a príďte si pozrieť tento unikátny byt v tichej lokalite COMORRA PARK.

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Komárno

PREDAJ : VEĽKOMETRÁŽNY BYT V SRDCI KOMÁRNA
Predaj 223.000,- €
PREDAJ : VEĽKOMETRÁŽNY BYT V SRDCI KOMÁRNA

Henrieta Sokolai - realitná maklérka pre Komárno a okolie vám prinášam jedinečnú príležitosť stať sa vlastníkom veľkometrážneho 6 izbového bytu, ktorý ponúka jedinečnú kombináciu priestoru, pohodlia a flexibility. Tento byt...

5 a viac izbový byt 164 m2 Komárno / Františkánov
Zariadený, nadštandardný byt v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoc
Predaj 162.000,- €
Zariadený, nadštandardný byt v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoc

TUreality ponúka: Na predaj zariadený, nadštandardný byt v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoch. Byt má výmeru 216m2 a nachádza sa v podkrový s moderným výťahom. Dispozične sa dá byt rozdeliť na...

5 a viac izbový byt 216 m2 Nesvady
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ : VEĽKOMETRÁŽNY BYT V SRDCI KOMÁRNA 223.000,- € 5 a viac izbový byt 164 m2 Komárno
Františkánov
predaj
Zariadený, nadštandardný byt v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoc 162.000,- € 5 a viac izbový byt 216 m2 Nesvady predaj