Predaj zavedenej reštaurácie s TERASOU pri BAZÉNE,parkovanie,Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PASS Reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj ZABEHNUTÚ reštauráciu s dlhodobo osvedčeným personálom s TERASOU v MODERNOM apartmánovom dome s vonkajším BAZÉNOM a PARKOVANÍM priamo pred budovou. Noví zákazníci, i tí stáli, ktorí sa sem radi vracajú, odchádzajú s pozitívnym hodnotením, či už z obeda, večere, rannej kávičky po zobudení, rodinných stretnutí alebo aj business meetingov. Vaši hostia si vychutnajú kávičku s chutným koláčikom, alebo aj obed, akoby boli na dovolenke :-).

BONUSOM tejto ponuky je to, že reštaurácia je využívaná aj ubytovanými návštevníkmi v samotnom apartmánovom dome, okolitých bytových domov, nedávno skolaudovanému novému apartmánovému domu, ale aj ostatnými zákazníkmi aj pri tradičných príležitostiach, ako sú svadby, promócie, krstiny i sväté prijímanie. Uskutočňujú sa tu aj školenia a prevádzka zabezpečuje stravovanie aj pre ubytovaných športovcov.
V tej istej lokalite je plánovaný veľký projekt výstavby areálu voľného času a denného centra so športovým zameraním, včítane tréningovej futbalovej haly, čo perspektívne predstavuje ďalších potenciálnych zákazníkov.

Lokalita

Reštaurácia sa nachádza v blízkosti obchvatu a hrádze v zelenej časti Petržalky, neďaleko petržalskej nemocnice.

Popis

Celková aktuálna kapacita miest na sedenie je 101.

Pozostáva z nasledujúcich miestností, ktoré sú predmetom predaja:

Reštaurácia/viacúčelová sála ( 102,01 m2 ) – plne zariadená s kapacitou 7 x 2, 7 x 4 a 1 x 6, t.j. spolu 48 miest.

Salónik ( 26 m2 ) – novozrekonštruovaná časť s aktuálnou kapacitou 4 x 4 miest. Môže slúžiť aj ako školiaca miestnosť, keďže poskytuje technické vybavenie k tomu potrebné.

K tomu je aj kaviareň s barovým pultom ( 4 x 4 a 1 x 3 miest ) a zastrešená terasa vedľa bazéna ( 4 x 4 a 1 x 2 miest ) a 2 x sociálne zariadenia, ktoré sú zmluvne doživotne prenajaté zdarma.

Zázemie tvoria:

Kuchyňa ( 41,57 m2 ) s dvoma príručnými menšími skladmi – profi vybavená, vrátane chladiacich a mraziacich boxov, konvektomat zn. Ratonal, plynový sporák ( 4+2 ), teplý pult, grilovacia platňa, mikrovlnná rúra, 2x fritéza, umývačka riadu.

Sklady ( 24,91 m2 a 21,71 m2 ) – s ďalšími truhlicovými i šuflikovými mrazničkami a 4 x regálmi.

Celková predávaná plocha je 216,20 m2. Prevádzka je skolaudovaná na gastro služby.

V miestnostiach sú zabudované 4 kamery ( kuchyňa, reštaurácia, kaviareň ) a v celom objekte, vrátane terasy a bazéna, je dostupný internet. Priestory sú KLIMATIZOVANÉ.

Prístup do budovy môže byť aj bezbariérový, výťahom.

Priamo pred budovou je možnosť parkovania.

Cena – info v RK.

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku, kontaktujte: Ing. Daniela Heseková mobil: , e-mail:

Cena zahŕňa:
1. províziu RK za sprostredkovanie predaja
2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania Rezervačnej zmluvy alebo Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, Kúpnej zmluvy a Návrhu na vklad do katastra nehnuteľností
3. notárske poplatky pri overovaní podpisov
4. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
1. zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
2. bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru

PASS Reality je Vašim spoľahlivým partnerom pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností.
Našim cieľom je poskytnúť klientovi najlepšiu možnú starostlivosť, dodržať vysoký štandard odbornosti a napomôcť realizácii úspešných a korektných obchodov.
Od roku 2007 sme členom Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska, od roku 2014 aj členom Realitnej únie Slovenskej republiky.
V roku 2011 sme uzatvorili poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone svojej činnosti, čím ďalej zvyšujeme bezpečnosť našich klientov.
Ak predávate, prenajímate, alebo kupujete nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať a presvedčte sa, že PASS Reality je pre Vás tým najvhodnejším partnerom!

PASS Reality – reality, ktoré vám PASSujú


Podobné realitné ponuky

Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2
Predaj Cena v RK
Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2

Predaj dvojpodlažného obchodného a reštauračného priestoru Blagoevova ulica, oproti ekonomickej univerzite. Na prízemí zabehnutá, kompletne zrekonštruovaná reštaurácia. Suterén momentálne skladové a kancelárske priestory, šatňa, veľký chladiaci box a sociálne zariadenia...

Gastro priestory 570 m2 Bratislava - Petržalka / Blagoevova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 2 podlažný reštauračný, výrobný a obchodný priestor 570 m2 Cena v RK Gastro priestory 570 m2 Bratislava - Petržalka
Blagoevova
predaj